Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 PET

Belkin Micro USB čierna

Zobraziť katalóg
Belkin Micro USB čierna
4,7 66 hodnotení
Nabíjačka do auta 2,4 A
Kód:  BE328f8k Produktové číslo:  F8J054btBLK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin Micro USB čierna

Už nikdy nemusíte trpieť vybitými batériami. S najrýchlejšími mobilnými nabíjačkami Belkin BOOSTUP, na použitie doma alebo v aute a určenými pre aktívny život na cestách, budete mať vždy potrebnú energiu. Elegantný kompaktný dizajn neruší a môžete sa vďaka nim pripojiť k sieti prakticky kdekoľvek, takže dobitie energie vášho zariadenia je vždy na dosah.

Superrýchle nabíjanie

Nabíjanie mobilných zariadení je rýchlejšie, ako kedykoľvek predtým. O 40 % rýchlejšie, aby sme boli presní. Pripojte tablet iPad Air alebo iPad 4. generácie do domácej nabíjačky Belkin BOOSTUP a majte plnú energiu z 0 na 100 % batérie iba za 6,2 hodiny, v porovnaní s 10,3 hodinami s bežnou 5 W nabíjačkou.

 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Superrychlé nabíjení
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Drobné rozměry
 

Drobné rozmery

Autonabíjačka Belkin BOOSTUP nie je len veľmi rýchla, ale aj veľmi malá. Zapojte ju do zapaľovača na palubnej doske a bez problémov splynie s okolím. A váži iba 15 gramov, teda menej, ako mince vo vašom vrecku.

 

Univerzálna nabíjačka

Použite ultrarýchlu nabíjačku Belkin BOOSTUP s vaším káblom Lightning/USB na synchronizáciu alebo nabíjanie vášho telefónu alebo tabletu. Alebo pripojte svoj kábel s 30-pinovým konektorom na nabíjanie ďalších Apple zariadení. Je to tá najšikovnejšia nabíjačka, keď máte vy, alebo vaši pasažieri viacero rôznych zariadení na nabíjanie.

 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Univerzální nabíječka
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Inteligentní řešení
 

Inteligentné riešenia

Nabíjajte váš smartfón alebo tablet vždy bez obáv v mobilnej nabíjačke Belkin BOOSTUP a nikdy neriešte problémy, ako sú napr. napäťové rázy, ktoré by mohli poškodiť či úplne zničiť vaše drahé mobilné zariadenia. Inteligentná logika so zabudovaným snímačom napätia detekuje problémy v el. sieti a chráni tak vaše zariadenie.

Nadštandardné vyhotovenie

Belkin odborníci na kvalitu idú nad rámec stanovených nutných noriem pre maximálnu spokojnosť spotrebiteľov, životného prostredia aj bezpečnosti a každý uvedený produkt na trhu musí spĺňať vlastný súbor testov na zabezpečenie požadovanej kvality.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Nadstandardní provedení
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Vysoce kvalitní
 

Vysoko kvalitná

V otázke kvality sú nekompromisní. To je dôvod, prečo má každá mobilná nabíjačka Belkin BOOSTUP záruku na pripojené zariadenia. Ak je váš telefón, tablet alebo iné elektronické zariadenie poškodené elektrickým prepätím, zatiaľ čo je správne pripojené k našej nabíjačke, zariadenie vám opravíme alebo vymeníme. Viac informácií nájdete na belkin.com/surge/cew.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Najrýchlejšia nabíjačka na trhu
  • Elegantný kompaktný dizajn
  • Praktická pre viac ľudí s rôznymi zariadeniami
  • Bezpečnostná poistka Belkin
  • Záruka na pripojené zariadenia

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ nabíjačky
Do auta Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!
Výkon
24 W Hotovo!
Maximálny prúd hlavného výstupu
2,4 A Hotovo!
Počet výstupov
1 Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Do auta Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!

Výkon a prúd

Výkon
24 W Hotovo!
Maximálny prúd hlavného výstupu
2,4 A Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
1 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Prepäťová ochrana, Podpäťová ochrana, Indikácia nabíjania Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Zelená Hotovo!
Viac parametrov

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vhodna aj do 24V zasuvky?

Jsou parametry této nabíječky 2,4A/12W? V popisu jsem našel jen 2,4A. Děkuji.

Dobrý den, shání odrušenou autonabíječku. Při nabíjení a současném puštění hudby přes Jack do rádia je slyšet velice silný šum, který se mění v závislosti na otáčkách motoru a tím i alternátoru. Dle diskuzí je tato nabíječka však již na 12V vstupu odrušená a měla by tomuto předejít. Je možné si však nabíječku z prodejny vzít a vyzkoušet v autě? Samozřejmě oproti finanční záloze. Děkuji za odpověď.

Nebude tato nabíječka poškozovat baterii u iPhonu, když má originální nabíječka 5V/1A? Děkuji

Zaujimalo by ma či to vôbec drži v zapalovači alebo to bude vypadavat ako všetko.

Když si objednám "Belkin Micro USB černá", dojde mi s ní i kabel? (je vyobrazen na obrázku, ale nejsem si jistá, jestli je s ním opravdu dodáván). Pokud by kabel nebyl součástí balení - který je nejlepší zakoupit? Díky za odpověď.

Diskusia a poradňa k Belkin Micro USB čierna
Príslušenstvo pre Belkin Micro USB čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Micro USB 2.4A černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Auto-Ladegerät Belkin Micro USB 2,4A - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Auto-Ladegerät Belkin Micro USB 2,4A - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Micro USB 2.4A, fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií