Alza pre firmy

Belkin MIXIT 90° Lightning 1,2 m zelený

Zobraziť katalóg
Belkin MIXIT 90° Lightning 1,2 m zelený
4,5 32 hodnotení
Dátový kábel - nabíjací/synchronizačný, pravouhlý, pre iPhone 5/6/iPad mini/iPad 4th gen a iPad Air 1/2 gen.
Kód:  BE328j7 Produktové číslo:  F8J147bt04-GRN
Belkin MIXIT 90° Lightning 1,2 m zelený Predaj skončil

Belkin MIXIT 90° Lightning 1,2 m zelený

BELKIN MIXIT predstavuje zaujímavú kolekciu príslušenstva, ktoré rozžiari šedivý kancelársky svet farbami. Špičkové príslušenstvo rôzneho druhu je dostupné v nezvyčajných farbách, vďaka ktorým bude práca príjemnejšie a váš život pestrejší.

BELKIN MIXIT 90° Lightning je veľmi kvalitný nabíjací a synchronizačný kábel. Kábel je určený pre veľmi obľúbené produkty spoločnosti Apple vybavené Lightning rozhraním. Veľmi praktické pravouhlé vyhotovenie kábla v niektorých prípadoch umožní zapojiť ho do zariadenia aj v prípade, že je v obale či ochrannom kryte. Dĺžka 1,2 metra zaistí potrebný komfort a nijako vás neobmedzí. Vyberte kábel BELKIN MIXIT - žite farbami.

Hlavné prednosti:

  • MFI certifikácia
  • Výber zo skvelých 7 farieb
  • Kompaktný a ľahko prenosný
  • Rýchle nabíjanie a plynulý dátový prenos

Určené pre:
iPad Air
iPad (4th generation)
iPad mini with Retina display
iPad mini
iPhone 5/5s/5c
iPod touch (5th generation)
iPod nano (7th generation)

Farebné vyhotovenie:
zelené

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin MIXIT 90° Lightning 1,2 m zelený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin MIXIT 90° Lightning 1.2m zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin MIXIT 90° Lightning 1,2m Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin MIXIT 90° Lightning 1,2m Grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Mixit 90 Lightning 1,2 m zöld.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií