Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Belkin QODE Ultimate Pro Keyboard Case pre iPad Air 2 – čierna

Zobraziť katalóg
Belkin QODE Ultimate Pro Keyboard Case pre iPad Air 2 – čierna
Klávesnica – s puzdrom, Bluetooth, podsvietená, odpojiteľná, tenká a ľahká, Landscape/Portrait módy otočenia tabletu, hliníkové šasi
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BE371b2a Produktové číslo:  F5L176eaBLK Stránky výrobcu
Belkin QODE Ultimate Pro Keyboard Case pre iPad Air 2 – čierna 122,29 € Rozbalené

Belkin QODE Ultimate Pro Keyboard Case pre iPad Air 2 – čierna

Belkin QODE Ultimate Pro Keyboard Case pre iPad Air 2 – čierna je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Moderný dizajn, maximálne pohodlné písanie, mobilita a nevyčerpateľné množstvo praktických funkcií. Tak by sa dali zhrnúť hlavné prednosti tejto ultimátnej klávesnici Belkin QODE Ultimate Pro, ktorá je primárne určená pre zariadenia iPad Air 2. Táto mimoriadne tenká klávesnica sa pripája cez Bluetooth a ponúka 3 úrovne podsvietenia. Vychutnajte si rovnako pohodlné písanie ako na notebookovej klávesnici, počet klávesov a ich rozmiestnenie je rovnaké aj tu.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobená z prémiového materiálu
  • Rýchla a jednoduchá manipulácia
  • Počet tlačidiel a usporiadanie rovnaké ako na notebookovej klávesnici
  • Možnosť nastavenia troch úrovní podsvietenia
  • Automatické vypnutie a zapnutie
  • Podpora spárovania až dvoch zariadení
  • Prepracovaná aplikácia QODE
  • Priradenie aplikácií pre určité klávesy
  • Výdrž batérie až jeden rok

Jednoduchá, odolná, dokonalá

Pripojenie a odpojenie klávesnice je rýchle a jednoduché. Je vyrobená zo špeciálnej zliatiny hliníka, ktorý sa používa v leteckom priemysle. Vďaka tomu v sebe kombinuje mimoriadnu odolnosť, tenkosť a ľahkosť. Súčasťou je aj praktické puzdro, ktoré zároveň chráni váš iPad proti poškodeniu. Magnetický držiak zaisťuje pevný úchop tabletu počas práce, navyše podporuje uchytenie displeja ako na výšku, tak aj na šírku.

Spárujte až dve zariadenia cez Bluetooth Smart

Spárujte okrem samotnej klávesnice aj váš telefón. Keď máte práve rozpísaný e-mail na iPade a príde vám na telefón správa, môžete sa pohodlne prepnúť, odpovedať a vrátiť sa späť k pôvodnej práci. Prepínačom na klávesnici si môžete zvoliť, či chcete spárovať jedno alebo dve zariadenia, prípadne medzi nimi možno prepínať. Bluetooth Smart® je plne kompatibilné s Bluetooth 4.0 zariadeniami, takže môžete spárovať aj váš starší iPad, iPhone, MacBook či iMac.

Automatické vypnutie a zapnutie

Na klávesniciach QODE Ultimate Pro nenájdete žiadne tlačidlo pre zapnutie či vypnutie. Funkcia Smart-Sensing Auto On/Off automaticky rozpozná váš iPad Air 2 podľa jeho hmotnosti a klávesnica sa automaticky zapne pri jeho vložení a vypne pri jeho odobratí. Alternatívne sa dá zapnúť prehnutím závesu displeja smerom ku klávesnici. Nemusíte sa tak báť nechceného vybitia klávesnice tým, že ju zabudnete vypnúť. Batéria vydrží nabitá až 1 rok a jej kapacitu možno pohodlne sledovať priamo na displeji zariadenia.

Aplikácia QODE a aktualizácie softvéru

Rozšírte vlastnosti a funkcie klávesnice pomocou aplikácie QODE, ktorá je dostupná v AppStore. Aplikácia umožňuje rýchle a intuitívne nastavenie klávesových skratiek pre vaše obľúbené aplikácie. Jednoducho v nej pretiahnite ikonu aplikácie na určitý kláves a je hotovo. Ďalej umožňuje prepínanie do rôznych jazykových variantov stlačením dvoch tlačidiel. Softvérové aktualizácie zaistia prísun najnovších funkcií a zabezpečenie ďalšie kompatibility.

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:
» Všetky klávesnice k tabletu a mobilu

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné použít pro iPad 2017? Děkuji

Dobrý den, je, prosím, tato klávesnice použitelná (kompatibilní) pro iPad Air 1? Děkuji za odpověď

Dobrý den, podporuje klávesnice diakritiku?

Príslušenstvo pre Belkin QODE Ultimate Pro Keyboard Case pre iPad Air 2 – čierna
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií