Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Belkin Sport-Fit Pro Armband čierne

Zobraziť katalóg
Belkin Sport-Fit Pro Armband čierne
5 3 hodnotení
Puzdro na mobil – pre Apple iPhone 7 PLUS
Kód:  BE331j6k7s2 Produktové číslo:  F8W784btC00
Belkin Sport-Fit Pro Armband čierne Predaj skončil

Belkin Sport-Fit Pro Armband čierne

Pri športovaní či len aktívnom pohybe je ťažké mať telefón na prístupnom mieste pre počúvanie hudby i prijímanie hovorov tak, aby bol zároveň chránený proti poškodeniu. So športovým puzdrom Belkin Sport-Fit Pro sa vám bude telefón nosiť pohodlne, takže na neho úplne zabudnite – venujte pozornosť len svojmu výkonu. Mobilný telefón si vďaka nastaviteľnému popruhu pripevníte podľa svojich predstáv ako na chudú, tak i svalnatú pažu. Puzdro je vyrobené z elastického materiálu, ktorý je perforovaný pre väčšiu priedušnosť. Je jasné, že sa zapotíte, v tom prípade je možné vyprať puzdro ručne.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre Apple iPhone 7 Plus
  • Ľahký, priedušný materiál
  • Pohodlný a nastaviteľný popruh
  • Komfortné nosenie a jednoduché použitie
  • Možnosť použitia slúchadiel
  • Ručné pranie

Športovanie s hudbou

Pretiahnutie slúchadiel puzdrom je samozrejmosťou. Samotné pripevnenie na paži znižuje zamotávanie sa do káblu slúchadiel, ale toto puzdro ponúka oveľa viac. Belkin Sport-Fit Pro Armband pre iPhone 7 Plus má kompletne krytú obrazovku tak, aby poskytol najefektivnejšiu ochranu proti dažďu, potu a prachu behom tréningu. Nový iOS 10 však vyžaduje na odomknutie telefónu priame stlačenie tlačidla Home Button. Na to aby ste mohli čas od času iPhone použiť aj počas tréningu, vám prinášame dva užitočné tipy pre rýchly prístup k informáciám bez nutnosti vybratia telefónu z obalu.

Tip #1 – Prispôsobte si widgety

  • Na domovskej obrazovke prejdite prstom od ľavého okraja obrazovky doprava. Prejdite do dolnej časti zoznamu widgetov, a kliknite na okrúhle tlačidlo označené „Edit“. Následne sa zobrazí zoznam aktuálnych widgetov. Takto si môžete vybrať ďalší widget do zobrazenia z aplikácií nainštalovaných v telefóne.
  • Pridajte widget svojej obľúbenej tréningovej aplikácie kliknutím na zelené tlačidlo (+) vľavo od jej názvu. To pridá nový widget pod súčasné widgety.
  • Prejdite zoznam existujúcich widgetov a nájdite widget, ktorý ste práve pridali. Kliknite a podržte na troch vodorovných čiarach napravo a môžete nastaviť pozíciu – pre rýchly prístup pri tréningu je najlepšie mať tento widget úplne hore. Ak chcete ovládať telefón počas tréningu, kliknite na tlačidlo napájania na boku telefónu a prejdite cez obrazovku na tréningovú aplikáciu. Možno budete musieť zadať svoj prístupový kód pre prístup k pokročilým funkciám.

Tip #2 – Aktivácia AssistiveTouch skratky

  • Na domovskej obrazovke kliknite na Nastavenia > Všeobecné > Sprístupnenie > AssistiveTouch, a kliknite na AssistiveTouch pre jeho aktiváciu (objaví sa zaškrtnutie)
  • Teraz kliknite na tlačidlo Home trikrát za sebou. V pravom dolnom rohu vašej obrazovky sa vám objaví ovládací prvok Menu Sprístupnenie. Môžete kedykoľvek toto tlačidlo skryť a znovu vyvolať trojitým kliknutím na tlačidlo Domov. Počas tréningu kliknite na tlačidlo napájania na boku telefónu. Kliknutím na tlačidlo „Accessibility Menu“ máte prístup k funkciám telefónu bez nutnosti fyzického stlačenia Home tlačidla. Budete musieť zadať svoj prístupový kód pre prístup k pokročilým funkciám.
 

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vejde se tam iPhone XR s krytem? Děkuji za odpověď

Dobrý den, hodí se toto pouzdro velikostně i pro iPhone X? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Belkin Sport-Fit Pro Armband čierne
Príslušenstvo pre Belkin Sport-Fit Pro Armband čierne
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Sport-Fit Pro Armband pro iPhone 7 Plus a iPhone 8 Plus černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Sport-Fit Pro Armband - Blacktop/Gravel für iPhone 7 Plus und iPhone 8 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Sport-Fit Pro Armband - Blacktop/Gravel für iPhone 7 Plus und iPhone 8 Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Sport-Fit Pro Armband fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií