AlzaBoxy Q1 Rapture

Belkin Thunderbolt 2 Express Dock HD

Zobraziť katalóg
Belkin Thunderbolt 2 Express Dock HD
5 2 hodnotení
Dokovacia stanica pre Apple iMac a MacBook laptopy, podpora 4K, 2 x Thunderbolt porty, 1 x GB Lan, 3 x USB 3.0, HDMI, slúchadlový výstup
Kód:  NX370h2a Produktové číslo:  F4U085vf

Belkin Thunderbolt 2 Express Dock HD

Praktická dokovací stanice
 

Praktická dokovacia stanica

Dokovacia stanica pre Apple iMac a MacBook, pomocou ktorej môžete k svojmu počítaču, ultrabooku alebo notebooku pripojiť až 8 periférnych zariadení. Ľahká konštrukcia s obalom z brúseného hliníka elegantne umožňuje využívať technológiu Thunderbolt.

Nezastupiteľný pomocník

Umožní vám používať Ethernet, USB 3.0 a ďalšie Thunderbolt jediným vysokorýchlostným pripojením k notebooku. Ak prenášate notebook, pri príchode domov či do kancelárie získate kompletné desktopové prostriedky pomocou jediného kábla.

Nezastupitelný pomocník
 
Nesmírně rychlý
 

Nesmierne rýchly

Thunderbolt je vhodný aj pre rýchly prenos obrazu. S HDMI konektorom si možno pripojiť aj vašu televíziu a užívať si filmy v rozlíšení až 4K.

Parametre a špecifikácie

Určené pre:
Dokovanie notebooku Apple iMac a Apple MacBook a ďalšie PC s Thunderbolt portom

Rozhranie:
2 x Thunderbolt port
3 x USB 3.0
1 x HDMI
1 x Gigabit LAN
1 x Sluchátkový výstup
1 x Audio vstup

Obsah balenia:
Thunderbolt kábel (dĺžka 1m)
Napájací adaptér

Parametry a specifikace
 

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Mam dva monitory thunderboard display myslite ze kdyz zapojim do tohodle docku hdmi a do tech thunderboard portu monitory bude to fungovat?

funguje i s Macbook Air 2017?

Dobrý den, když připojím 4K monitor přes tento dock miniDP kabelem, bude fungovat 4K při 60Hz tak jak mi to jede s kabelem přímo připojeným do notebooku? Děkuji, Petr

Je tento dock station kompatibilny s Thunderbolt 1? Napr. na Macbook pro late 2011.

Dobrý den, když zapojím kabel thunderbolt musím i nabíječku nebo to zvládne i nabíjet přes tento jediný kabel. Děkuji

Dobrý den, mám notebook asus s Thunderboltem. Bude doc fungovat i na asusu s win10?

Diskusia a poradňa k Belkin Thunderbolt 2 Express Dock HD
Príslušenstvo pre Belkin Thunderbolt 2 Express Dock HD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Thunderbolt 2 Express Dock HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Thunderbolt 2 Express Dock HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Thunderbolt 2 Express Dock HD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Thunderbolt 2 Express Dock HD.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií