Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Belkin USB-C – VGA, 0,15 m

Zobraziť katalóg
Belkin USB-C – VGA, 0,15 m
Redukcia
Kód:  NX207b85a Produktové číslo:  F2CU037btBLK Stránky výrobcu
Belkin USB-C – VGA, 0,15 m Predaj skončil

Belkin USB-C – VGA, 0,15 m

Ideálne riešenie na prepojenie starého monitora s novým zariadením predstavuje adaptér Belkin. Ide o vychytávku s 15 cm dlhým káblom s konektormi VGA a USB-C. Umožňuje bezproblémové pripojenie ľubovoľného zariadenia kompatibilného s USB-C k staršiemu projektoru, televízoru alebo monitoru s analógovým VGA vstupom. Adaptér bol navrhnutý a testovaný podľa prísnych a vysokých štandardov spoločnosti Belkin tak, aby vám priniesol ľahkú prácu bez námahy.

Kľúčové vlastnosti

  • USB-C to VGA adaptér
  • Obojstranný konektor USB Type-C
  • Jednoduchá inštalácia
  • Jednoduchá a intuitívne manipulácia
  • Pre VGA projektory a monitory
 

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin USB-C - VGA, 0.15m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin USB-C auf VGA Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin USB-C auf VGA Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin USB-C - VGA, 0,15 m.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií