Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Belkin Valet Charge Dock pre Apple Watch + iPhone, rose gold

Zobraziť katalóg
Belkin Valet Charge Dock pre Apple Watch + iPhone, rose gold
5 2 hodnotení
Nabíjací stojan – s magnetickým konektorom na nabíjanie
Kód:  BE328f35a4a Produktové číslo:  F8J183vfC00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin Valet Charge Dock pre Apple Watch + iPhone, rose gold Predaj skončil

Belkin Valet Charge Dock pre Apple Watch + iPhone, rose gold

Vaše hodinky Apple Watch a váš iPhone si zaslúžia tú najlepšiu možnú starostlivosť. Aby im bola dopriata, prichádza spoločnosť Belkin s dokovacou stanicou Valet Charge Dock určenou práve pre inteligentné hodinky a telefóny firmy Apple. Na prvý pohľad táto stanica zaujme svojím špičkovým spracovaním a minimalistickým dizajnom s kompaktnou základňou. Účelom tohto prístroja však nie je slúžiť len ako pekné ťažítko na vašom nočnom stolíku, ale predovšetkým ako elegantné a jednoduché zariadenie pre dobitie batérie vašich inteligentných hodiniek a telefónov.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokovacia stanica pre Apple Watch a iPhone
  • Obsahuje integrovanú magnetickú nabíjačku pre Apple Watch
  • Držiak na hodinky je orientovaný tak, aby ste vždy dobre videli na displej hodiniek
  • Elegantný vzhľad s minimalistickým dizajnom a kompaktnou základňou
  • Dokovacia stanica je dodávaná s plastovou oporou pre tkané alebo článkové remienky
  • K zdroju pripojíte stanicu prostredníctvom kábla s USB-A konektorom

Indukčné nabíjanie

Aby ste si svoje hodinky a mobilný telefón užili s radosťou a úsmevom každý deň, je potrebné im poskytovať pravidelný prísun elektrickej energie, a práve to má táto dokovacia stanica za úlohu. Nabíjací dok používa rovnakú magnetickú technológiu ako nabíjačka dodávaná s Apple Watch. Hodinky jednoducho stačí priložiť k indukčnému magnetickému konektoru, ktorý je orientovaný tak, aby ste na displej hodiniek vždy videli, a o vaše hodinky je postarané.

Čo sa iPhonu týka, tak si môžeme nastaviť, ako veľmi chceme mať vysunutý micro USB konektor z dobíjacieho stojanu. Nastaviteľnosť vysunutia je dobrá, predovšetkým keď nosíme telefón v silikónovom obale, aby sme obal nemuseli pri každom nabíjaní dávať dole. Ku zdroju energie pripojíte stanicu prostredníctvom kábla s USB-A konektorom.

 

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete prosím uploadnout přesnou fotku? Děkuji.

Dobrý den, Prosím Vás, můžete mi zjistit dostupnost tohoto produktu? Rád bych jej měl do 14.12.2016.

Diskusia a poradňa k Belkin Valet Charge Dock pre Apple Watch + iPhone, rose gold
Príslušenstvo pre Belkin Valet Charge Dock pre Apple Watch + iPhone, rose gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Valet Charge Dock pro Apple Watch + iPhone, rose gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Valet Belkin Charge Dock Apple iPhone + Watch számára, rózsaszín arany.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií