AP+ nový vizuál Xiaomi Fan Festival

Belkin Watch Valet™ Charge Dock

Zobraziť katalóg
Belkin Watch Valet™ Charge Dock
5 8 hodnotení
Nabíjací stojan – pre Apple Watch, magnetický konektor pre nabíjanie
Kód:  BE328f35a1 Produktové číslo:  F8J191btWHT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin Watch Valet™ Charge Dock Predaj skončil

Belkin Watch Valet™ Charge Dock

Vaše hodinky Apple Watch si zaslúžia tú najlepšiu možnú starostlivosť. Aby im bola dopriata, prichádza spoločnosť Belkin s dokovacou stanicou Watch Valet Charge Dock určenú práve pre inteligentné hodinky firmy Apple. Na prvý pohľad táto stanica zaujme svojím špičkovým spracovaním a minimalistickým dizajnom s kompaktnou základňou. Účelom tohto prístroja však nie je slúžiť len ako pekné ťažítko na vašom nočnom stolíku.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokovacia stanica pre Apple Watch
  • Obsahuje integrovanú magnetickú nabíjačku pre Apple Watch
  • Držiak na hodinky je orientovaný tak, aby ste na vždy dobre videli na dispej hodiniek
  • Elegantný vzhľad s minimalistickým dizajnom a kompaktnou základňou
  • Dokovacia stanica je dodávaná s plastovou oporou pre tkané alebo článkové remienky
  • K zdroju pripojíte stanicu prostredníctvom kábla s USB-A konektorom

Indukčné nabíjanie

Aby ste si svoje hodinky užili s radosťou a úsmevom každý deň, je potrebné im poskytovať pravidelný prísun elektrickej energie, a práve to má táto dokovacia stanica za úlohu. Nabíjací dok používa rovnakú magnetickú technológiu ako nabíjačka dodávaná s Apple Watch. Hodinky jednoducho stačí priložiť k indukčnému magnetickému konektoru, ktorý je orientovaný tak, aby ste na displej hodiniek vždy videli, a o vaše hodinky je postarané. K zdroju energie pripojíte stanicu prostredníctvom kábla s USB-A konektorom

 

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin Watch Valet™ Charge Dock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Watch Valet Charge Dock. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Watch Valet™ Charge Dock.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií