Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Belkin WeMo Maker

Zobraziť katalóg
Belkin WeMo Maker
5 2 hodnotení
Router - na ovládanie a manažment WeMo senzorov a zariadení, ovládací softvér pre iOS a Android systémy
Kód:  NX370e1a Produktové číslo:  F7C043vf

Belkin WeMo Maker

WeMo Maker je správca zariadenia rodiny WeMo, prostriedok pripojenia snímača a následného managementu cez telefón a tablet, kam si jednoducho stiahnete zadarmo aplikáciu WeMo. Následne meňte pravidlá a ovládajte pre akékoľvek WeMo produkty. Ideálny nástroj pre komplexné  domácnosť a fanatikov, ktorí si užívajú elektronické vychytávky.

Umožňuje zapnúť alebo vypnúť vaše zariadenie, naplánovať chod alebo sa pripojiť k senzoru . Dokáže ovládať nízkonapäťovú elektroniku pomocou inteligentného telefónu alebo tabletu. WeMo Maker ovládne takmer ľubovoľné zariadenie fungujúce na jednosmerné spínanie (24 V/1 A, teda maximálne 24 W) a sleduje 5V senzor. WeMo Maker spolupracuje cez domácu WiFi sieť, a tak vám bude svojimi službami stále na blízku.

Okrem aplikácie výrobcu je možné využiť aj službu IFTTT, ktorá umožňuje systém ovládať. Vďaka nej je s ďalšími prvkami napríklad možné nastaviť, aby sa kotol automaticky zapol, keď je vonku nízka teplota, aby sa počítač zapol, keď vám niekto napíše mail, alebo aby vám prišiel tweet vo chvíli, keď sa zásuvka vypne. To otvára takmer neobmedzené možnosti využitia vo vašej domácnosti. Do budúcnosti sa očakávajú aj ďalšie užitočné prvky Belkin WeMo .

Vlastnosti:

  • Spína takmer akúkoľvek nízkonapäťovú elektroniku
  • Použitie rôznych senzorov na riadenie
  • Ovládanie pomocou inteligentného telefónu alebo tabletu
  • Pracuje s IFTTT na prispôsobenie
  • Spolupracuje s ďalšími produktmi WeMo systému
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
150 Mb/s Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Elektroinštalácia, Zabezpečenie Hotovo!

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:
» Všetko príslušenstvo pre domáce alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin WeMo Maker Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin WeMo Maker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin weMo Maker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin weMo Maker. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin WEMO Maker.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií