Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

BenQ MW705

Zobraziť katalóg
BenQ MW705
4,0 1 hodnotení
Projektor DLP, 3D, nat. WXGA 16 : 10 (1 280 × 800), max. WUXGA (1 920 × 1 200), 4 000 ANSI lm, kontrast 13 000 : 1, 2× HDMI, MHL, S-Video, D-Sub, USB, RS232, repro 2 W
Kód:  WX440i8 Produktové číslo:  9H.JEC77.13E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BenQ MW705

DLP projektor BenQ MW705 ponúka úplne nový prepracovaný moderný dizajn. Disponuje natívnym rozlíšením 1 280 × 800, vysokou svietivosťou 4 000 lúmenov a vysokým kontrastom 13 000 : 1, ktoré dohromady dávajú úžasnú kvalitu obrazu. Podporuje rôzne formáty 3D. Aj napriek svojmu veľkému obrazovému výkonu je veľmi tichý, jeho hlučnosť je 31 dB.

Poskytuje úplnú voľnosť v jeho umiestnení vďaka bočnej projekcii, resp. korekcii lichobežníkového skreslenia, úprave rohov obrazu a nastaviteľným nožičkám.

Bohaté možnosti pripojenia cez VGA, HDMI dopĺňa funkcia MHL pre jednoduché premietanie rovno z vášho inteligentného telefónu.

Je energeticky úsporný a ekologicky šetrný. Je vybavený technológiou BenQ SmartEco pre úsporu až 70 % spotreby energie a ďalšími funkciami.


Vysoká svietivosť a napriek tomu veľmi tichý

Bežné projektory s vysokým jasom majú nevýhodu vysokej hlučnosti. To však neplatí pri BenQ MW705, ktorý ponúka ultra vysokú svietivosť 4 000 lúmenov a len 31 dB hlučnosť pri najvyššom výkone lampy. Tichá a brilantná bude vaša prezentácia so stopercentnou pozornosťou publika bez zbytočného rozptyľovania.

Premyslený dizajn

Každý detail v BenQ MW705 je optimalizovaný pre intuitívne ovládanie. Nové samostatné tlačidlá pre funkcie EcoBlank a QCast sú umiestnené ako na projektore, tak aj na ovládači, vy si tak ľahko a rýchlo získate pozornosť publika zatemnením obrazovky alebo jednoducho prepnete signál pre bezdrôtový prenos obrazu. Všetko budete mať na dosah ruky vďaka vylepšenému ovládaciemu panelu projektora. Plug & Play QCast bezdrôtový adaptér je navrhnutý pre nenápadné zapojenie do skrytého portu projektora a zachová tak jednotný dizajn.
* Bezdrôtový QCast adaptér je k dispozícii ako voliteľné zariadenie - nie je súčasťou projektora.

Vysoký kontrast

Vysoký kontrastný pomer 13 000 : 1 zabezpečuje, aby každý premietaný text, obrázok, graf alebo video mali optimálny jas a vysokú ostrosť. Veľmi dôležitý aspekt pre prezentujúceho, ktorý vďaka skvelej kvalite projekcie udrží pozornosť divákov.

Dve nastaviteľné nohy

Projektor BenQ MW705 poskytuje duálne nastavenie výšky nôh pre dokonalé vyladenie obrazu. Dvakrát efektívne oproti projektorom s jednou flexibilnou nohou.

Vypnuté
BenQ 2D keystone

Bočná projekcia s 2D keystone

Korekcia lichobežníkového skreslenia zvyšuje flexibilitu inštalácie projektora. Prostredníctvom horizontálnej a vertikálnej úpravy až o +30°/-30° ho umiestníte mimo stred napr. na stolík pri stene a prezentujúci môže ľubovoľne chodiť pred plátnom bez toho, aby blokoval projekciu.

Úprava rohov obrazu

Aby bol váš obraz vyšperkovaný do bodky, ponúka pohodlný spôsob ako každý jednotlivý roh samostatne upraviť k dokonalému tvaru obrazu.

Vypnuté
BenQ úprava rohů

Konektivita MHL

S MHL môžete okamžite, ľahko a rýchlo prezentovať váš obsah cez inteligentné zariadenia so systémom Android. Z malej obrazovky premietajte dokumenty, fotografie, videá a akýkoľvek iný obsah na veľkú projekčnú plochu. Akonáhle pripojíte vaše inteligentné zariadenie k projektoru, bude z neho automaticky napájané, nehrozí teda žiadny problém s vybitou batériou.


Energeticky úsporný, ekologicky šetrný

Technológia BenQ SmartEco prináša nižšie náklady na údržbu, jas bez kompromisov, skvelú kvalitu obrazu a optimalizovanú životnosť lampy. Zdokonalila všetko, čo sa očakáva od DLP projektora. Vďaka tejto špeciálnej inovácii môžete ušetriť až 70 % spotreby energie lampy a znížiť náklady na údržbu prostredníctvom funkcií pre dynamickú úsporu energie, pričom budete mať k dispozícii extrémne kvalitný a živý obraz.

Režim EcoBlank

Režim EcoBlank umožňuje jedným stlačením určeného tlačidla zatemniť projekčnú plochu, kedykoľvek potrebujete obrátiť pozornosť publika na seba. Ak je funkcia aktivovaná, zníži sa automaticky výkon lampy, čím sa zníži celková spotreba energie o 70 %.

Režim SmartEco

Režim SmartEco inteligentne nastavuje výkon lampy pre maximalizáciu úspory energie poskytovaním najlepšieho kontrastu a jasu pri použití iba takého množstva svetla, ktoré je potrebné.

Režim detekcie chýbajúceho signálu

Automatické prepnutie do režimu EcoBlank po tom, čo bol projektor dlhšie než tri minúty zapnutý bez toho, aby bol na vstupe nejaký signál, pre elimináciu zbytočného plytvania energiou a predĺženie životnosti projekčnej lampy.

Spotreba v pohotovostnom režime 0,5 W

Pri nečinnosti odoberá MW705 v pohotovostnom režime minimálne množstvo energie 0,5 W, čím dosahuje to, čo bolo pre staršie modely projektorov veľkou výzvou. Tento technologický pokrok v úspore energie pomáha predĺžiť životnosť lampy projektora a znížiť náklady na elektrickú energiu.


Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1280 × 800 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Kontrast
13 000:1 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
1,52 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
7,62 m Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1280 × 800 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Kontrast
13 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
1,52 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
7,62 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
152,4 cm (60 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
762 cm (300 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
Lampa Hotovo!
Životnosť
3 000 h (125 d) Hotovo!
Životnosť lampy v ECO
7 352,94 h (306,37 d) Hotovo!
Hlučnosť
33 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
350 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup, Audio vstup Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozitný, S-Video Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
Audio jack výstup, Audio jack vstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!

Rozmery

Šírka
33,1 cm Hotovo!
Výška
12,94 cm Hotovo!
Hĺbka
24,62 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.


» Všetky HD projektory
» Všetky kancelárske HD projektory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BenQ MW705 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ MW705. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ MW705. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ MW705. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BenQ MW705.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií