Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BenQ TH670

Zobraziť katalóg
BenQ TH670
5 2 hodnotení
Projektor DLP, 3D Full HD 1080p (1920x1080), max. WUXGA (1920x1200), 3000 ANSI lm, kontrast 10000: 1, HDMI, 2x D-sub, 2x USB, RCA, RS-232, IR, repro 10 W
Kód:  WX409b29 Produktové číslo:  9H.JEL77.33E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BenQ TH670

Či už ste v kancelárii alebo doma, využite silu a kvalitu DLP projektora BenQ TH670. Ponúka natívne FullHD rozlíšenie 1080p, pomocou ktorého si môžete naplno vychutnať Blu-ray filmy, video hry či vysielania vo vysokej kvalite. Jas 3000 ANSI lumenov v kombinácii s vysokým kontrastom 10 000: 1 prináša luxusné podanie farieb v prezentáciách na celej projekčnej ploche bez akéhokoľvek zmenšovania či kompresie. Ponúka rozsiahly zoznam pokročilých funkcií, ktoré uspokoja, aj tých najnáročnejších. Navyše je energeticky úsporný a ekologický predovšetkým vďaka režimu SmartEco, nehovoriac o bezproblémovej údržbe. V neposlednom rade tento projektor disponuje najnovšou DLP technológiou pre podporu 3D funkcie, ktorá vám pripraví pohlcujúce zážitky zo sledovania.

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektný projektor za skvelú cenu
  • Podpora FullHD rozlíšenia
  • Integrovaný 10 W reproduktor
  • Podpora MHL pre pripojenie inteligentného zariadenia
  • Podpora DLP
  • Technológia Colorific pre prirodzené a vyvážené farby
  • Režim SmartEco pre úsporu energie
  • Automatické vypnutie a intuitívne používateľské rozhranie

Perfektný ostrý obraz s technológiou DLP

Spoločnosť BenQ sa radí medzi špičku na trhu vo výrobe DLP projektorov, a preto môže ponúknuť vysokú kvalitu ostrosti a realistických farieb až po dobu niekoľkých rokov. Táto technológia využíva odraz čistého svetla od miliónov mikrozrkadielok, ktoré sú umiestnené na DMD čipe. Keďže sú takmer uzavreté a chránené, nemajú problém s poškodením a starnutím. Vďaka použitiu špeciálnych obvodov za pixelmi sa eliminujú tmavé krúžky okolo jednotlivých bodov. Vyšší činiteľ plnenia a menší čierny okraj majú za následok oveľa čistejšiu, intenzívnejšiu farbu a jemnejšiu kvalitu obrazu.

Ekológia na prvom mieste

Projektor využíva technológiu SmartEco od spoločnosti BenQ, ktorá prináša nižšie náklady na údržbu, jas bez kompromisov, skvelú kvalitu obrazu a optimalizovanú životnosť lampy. Vďaka tejto špeciálnej inovácii možno ušetriť až 70 % spotreby energie lampy a znížiť náklady na údržbu na minimum prostredníctvom funkcií pre dynamickú úsporu energie, pričom budete mať neustále k dispozícii extrémne kvalitný a živý obraz. Navyše dokáže šetriť aj energiu, a tým aj vašu kapsu vďaka funkcii automatického vypnutia, ktorá zakročí po 20 minútach nečinnosti.

Solídny zvuk a iné funkcie

Veľkou výhodou je vstavaný reproduktor s dostatočným výkonom 10 W a verným podaním zvukového prejavu. Bohato stačí k ozvučeniu kancelárie pri seminároch či obývacej izby pri sledovaní obľúbených filmov. Iste oceníte prehľadné používateľské rozhranie, pomocou ktorého sa veľmi ľahko a rýchlo dostanete k potrebným funkciám.

Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Kontrast
10 000:1 Hotovo!
Zdroj svetla
Lampa Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Kontrast
10 000:1 Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
Lampa Hotovo!
Životnosť
3 921,57 h (163,4 d) Hotovo!
Životnosť lampy v ECO
5 882 h (245,08 d) Hotovo!
Výkon lampy
210 W Hotovo!
Hlučnosť
31 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
260 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup, Audio vstup Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI, VGA (D-SUB) Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
Audio jack výstup, Audio jack vstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!

Rozmery

Šírka
32,7 cm Hotovo!
Výška
22,3 cm Hotovo!
Hĺbka
13,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.


» Všetky Full HD projektory
» Všetky full HD projektory na domáce kino

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nemohu nikde najít rozměry projektoru.

Dobrý den. Zvažuji koupi data projektoru BENQ TH670. Umístění zvažuji na stropní držák. Je možní projektor otočit o 180° tak aby byl zavěšený, tzn.: umí otočit obraz a přizpůsobit ho této poloze?

Dobrý den. Zvažuji koupi data projektoru BENQ TH670. Umístění zvažuji na stropní držák. Je možní projektor otočit o 180° tak aby byl zavěšený, tzn.: umí otočit obraz a přizpůsobit ho této poloze?

K projektoru BenQ TH670 potřebuji ještě brašnu. Jaký typ? Děkuji

Koupil jsme pouzity projektor. Dle ceny, ktera byla jen malo nizsi jako projektor novy, sem usoudil, ze je to zrejmne novy projektor, jenom rozbaleny, vyzkouseny a vraceny. Po rozbaleni prislo prekvapeni. Projektor Optoma v krabici Acer zatoceny do bublinkove folie. Veskera vybava: sitovy kabel. Bez dalkoveho, bez krytky cocky, nic.. Dle stitku projektor dva roky stary. Na zakaznicke lince klucina, ktery neumi resit nestandardni situace, jenom mlel naucene fraze. V nedeli jsem vracel nove zakoupeny projektor. Bez reci ho vzali. Pan u pokladny se ani neobtezoval skontrolovat co vracim. Moh jsem tam dat cihlu misto projektoru. Prepokladam, ze to bez dalsi kontroly soupli do dalsiho prodeje.

Mohu přehrávat filmy přímo z USBčka?

podporuje HDMI CEC? v praxi me zajima, jestli pujde zapnout stejnym ovaldanim jako receiver.

Dobrý den. Nikde jsem se nedočetl minimalni a maximalni projekcni vzdalenost. Dekuji

Dobry den, jak velky obraz projektor vytvori kdyz bude 4m od steny?

Diskusia a poradňa k BenQ TH670
Príslušenstvo pre BenQ TH670 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ TH670. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ TH670. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ TH670. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BenQ TH670.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií