Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BenQ TH670s Football Edition

Zobraziť katalóg
BenQ TH670s Football Edition
Projektor DLP, 3D Full HD 1080p (1920x1080), max. WUXGA (1920x1200), 3000 ANSI lm, kontrast 10000: 1, HDMI, 2x D-sub, 2x USB, RCA, RS-232, IR, repro 10W
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  WX409b29a Produktové číslo:  9H.JEL77.33H Stránky výrobcu
BenQ TH670s Football Edition 502,18 € Zánovné

BenQ TH670s Football Edition

BenQ TH670s Football Edition je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

DLP projektor BenQ TH670s reprezentuje úžasné obrazové parametre. Podporuje natívne rozlíšenie 1920 x 1080, ktoré v kombinácii so svietivosťou 3000 ANSI lumenov a vylepšeným kontrastom 10 000: 1 zaručí ostrý a dobre čitateľný obraz pri každom filme, športovom prenose alebo prezentáciu.

Špeciálny futbalový režim prispôsobí obraz pre ešte väčší zážitok zo zápasu. Užite si sledovanie športu ako nikdy predtým.

Vďaka režimu Lamp Save ponúka životnosť lampy až 10 000 hodín. Disponuje technológiou SmartEco, por úsporu energie, režimom Eco Blank a umožní projekciu v Blu-ray 3D.

Vstavaný 10 W reproduktor skvele ozvučí vašu prezentáciu alebo filmový večer. Automatická korekcia lichobežníkového skreslenia, užívateľsky prívetivé menu a možnosť nabíjať si svoj mobilný telefón z USB projektora robí z BenQ TH670s vášho ideálneho spoločníka.

Bohaté možnosti pripojenia zahŕňajú D-Sub aj HDMI.


Výnimočná ostrosť a realistické farby po niekoľko rokov

Spoločnosť BenQ, svetová jednotka v oblasti DLP® projektorov, vám ponúka bezchybnú kvalitu obrazu, ktorú si budete môcť vychutnávať po dlhé roky. Projektory BenQ pýšiace sa radom ocenení využívajú technológiu Digital Light Processing od spoločnosti Texas Instruments, patentovanú technológiu BrilliantColorTM a prevedenie bez filtrov s takmer uzavretou konštrukciou, ktorá zabezpečuje:

  • Výnimočnú kvalitu obrazu
  • Vysokú ostrosť s vynikajúcou čitateľnosťou
  • Žiarivé, verné farby
vypnuté
BenQ FootballMode

Exkluzívny futbalový režim

Špeciálnou funkciou tohto modelu je režim obrazu futbal. Dokáže spojiť presné podanie farieb s digitálnym vylepšením obrazu za účelom dosiahnutia mimoriadne realistických pleťových odtieňov a sviežej zelenej trávy. Vo výsledku si tak užijete veľmi živú a detailné podívanou vašich obľúbených zápasov na veľkom plátne.

Rozlíšenie Full HD 1080P

Zobrazte Full-HD obsah s ostrým rozlíšením 1080P a užívajte si Blu-ray, videohry a HD vysielania v perfektnej kvalite s vysokým kontrastom bez znižovania rozlíšení či kompresie.

vysoký jas

Vysoký jas projektora 3 000 lúmenov umožňuje sledovanie obrazu v relatívne jasnom prostredí alebo dokonca v prostredí so zapnutými svetlami. Je ideálny pre domácu zábavu, pretože umožňuje sledovať športové zápasy a filmy spoločne s vašou rodinou a užívať si s nimi vzrušujúce okamihy.

Vstavaný reproduktor s výkonom 10 W

TH670s ponúka počas sledovania filmov vylepšenú podporu zvuku. Pomocou vstavaného reproduktora s výkonom 10 W reprodukuje krištáľovo čistý zvuk.

vypnuté
BenQ TH670 10W reproduktor
vypnuté
BenQ TH670 USB nabíjení

Zdroj energie 1,5 A z portu USB typu A

Užívatelia môžu nabíjať svoje mobilné zariadenia prostredníctvom zdroja energie 1,5 A USB-A z portu USB typu A. Počas streamovanie športových zápasov sa tak nemusíte obávať, že sa vybije batéria vášho mobilného zariadenia.

Automatická korekcia lichobežníkového skreslenia

Keď je projektor umiestnený mimo stred, poskytuje funkcie automatickej korekcie lichobežníkového skreslenia väčšiu flexibilitu pri inštalácii projektora prostredníctvom automatickej korekcie lichobežníkového efektu pomocou zvislého nastavenia.

Intuitívny dizajn používateľského rozhrania

Projektor TH670s disponuje úplne novým intuitívnym užívateľským rozhraním ľahko pochopiteľným aj pre začínajúcich používateľov

vypnuté
BenQ TH670 nastavení

režim LampSave

Prvé nastavenie je u tohto projektora tak jednoduché, že bude hotovo skôr, ako si to uvedomíte. Postupujte jednoducho krok za krokom podľa obrázkov sprievodcu nastavením a TH670s bude dokonale nastavený.

Energeticky úsporný, ekologicky šetrný

Technológia SmartEco od spoločnosti BenQ, prinášajúce nižšie náklady na údržbu, jas bez kompromisov, skvelú kvalitu obrazu a optimalizovanú životnosť lampy zdokonalila všetko, čo sa očakáva od DLP projektora. Vďaka tejto špeciálnej inovácii môžete ušetriť až 70% spotreby energie lampy a znížiť náklady na údržbu prostredníctvom funkcií pre dynamickú úsporu energie, pričom budete mať k dispozícii extrémne kvalitný a živý obraz.

vypnuté
 BenQ SmartEco
vypnuté
BenQ LampSave

režim LampSave

Náklady na výmenu projekčnej lampy tvoria najväčšiu časť celkových nákladov na prevádzku projektora. Režim LampSave dynamicky upravuje výkon lampy podľa úrovne jasu obsahu a výrazne predlžuje životnosť lampy o 50%! Frekvencia výmeny lampy je tiež znížená až o 50%, čo prináša menšie náklady na výmenu lampy.

Režim detekcie chýbajúceho signálu

Automatické prepnutie do režimu Eco Blank po tom, čo bol projektor dlhšie ako tri minúty zapnutý bez toho, aby bol na vstupe nejaký signál, pre elimináciu zbytočného plytvania energiou a predĺženie životnosti projekčnej lampy.

Spotreba v pohotovostnom režime 0,5 W

Pri nečinnosti odoberá TH670s minimálne množstvo energie 0,5 W (v pohotovostnom režime), čím dosahuje toho, čo bolo pre staršie modely projektorov veľkou výzvou. Tento technologický pokrok v úspore energie pomáha predĺžiť životnosť lampy projektora a znížiť náklady na elektrickú energiu.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Natívne rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Kontrast
10 000:1 Hotovo!
Zdroj svetla
Lampa Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Kontrast
10 000:1 Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
Lampa Hotovo!
Životnosť
3 921,57 h (163,4 d) Hotovo!
Životnosť lampy v ECO
5 882,35 h (245,1 d) Hotovo!
Výkon lampy
210 W Hotovo!
Hlučnosť
31 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
260 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup, Audio vstup Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI, VGA (D-SUB) Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
Audio jack výstup, Audio jack vstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!

Rozmery

Šírka
32,7 cm Hotovo!
Výška
22,3 cm Hotovo!
Hĺbka
13,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jaké plátno je dodáváno k projektoru? děkuji.

Dobrý Deň.Chcel by som sa opytat či je ktomu aj plátno a akej veľkosti.

Dobrý den. Už jsem se jednou ptal, a odpověď nepřišla. Tak se ptám znova. Je možné u tohoto projektoru přehrávat data (filmy,fotky atd.) a v jakém formátu z usb flash disku? Nikde se o tom nepíše. Děkuji

Príslušenstvo pre BenQ TH670s Football Edition
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií