Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BenQ W2000

Zobraziť katalóg
BenQ W2000
5 3 hodnotení
Projektor DLP, Full HD, 1920×1080, 16:9, 3D, svietivosť 2000 ANSI lm, kontrast 15000:1, HDMI, VGA, USB, reproduktory
Kód:  WX440t Produktové číslo:  9H.Y1J77.17E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BenQ W2000

Domáci filmový Full HD projektorBenQ W2000 pre ostrý obraz s kvalitnými farbami dosahujúci medzinárodného štandardu Rec.709. Ponúka rozlíšenie 1920 x 1080 pixelov, vysoký kontrast 15 000:1, svietivosť 2000 lumenov a vylepšené šesťrychlostné RGBRGB farebné koliesko prinášajúce špičkovú kvalitu obrazu.

Bohatú výbavu dopĺňajú ďalšie funkcie a technológie - Lens Shift, Short-Throw, veľký zoom a bočné projekcie 2D keystone. Projektor je vybavený technológiou CinemaMaster zdokonaľujúcou obrazovú aj zvukovú reprodukciu.

Vaše filmové večery ozvučí revolučný audio systém s dvoma 10 W reproduktormi zasadenými do rezonančných zvukových komôr. BenQ W2000 v sebe ukrýva funkciu CinemaMaster Audio Enhancer, výkonný mechanizmus zdokonaľujúci digitálny zvuk využíva rovnaké algoritmy spoločnosti Waves, ako filmové štúdiá v Hollywoode.

Filmový projektor nenaruší ticho a pokoj vo vašej obývacej izbe, jetichý - jeho prevádzková hlučnosť je iba 27 dB.

BenQ W2000 je vysoko energeticky úsporný, vďaka režimu BenQ SmartEco vydrží až 7000 hodín.


Elegantný a Tichý

Harmonická kombinácia luxusnej zlatej farby a elegantných kriviek dodáva W2000 moderný vzhľad zodpovedajúci dnešnému životnému štýlu. A okrem supermoderného dizajnu znižuje vylepšené prúdenie vzduchu a architektúra ventilátorov hlučnosť na hodnotu 27 dBA, čo je najnižšia hlučnosť ventilátora vo svojej kategórii, významne prekonávajúca minulú generáciu, na zabezpečenie komfortnejších diváckych zážitkov.

Vypnuté
BenQ W2000

Medzinárodný štandard Rec. 709

Rec. 709 je medzinárodný HDTV štandard, ktorý garantuje presnú reprodukciu filmových farieb na vašom zariadení tak, ako boli natočené v origináli.

Šesťrýchlostné farebné koliesko

Šesťrýchlostné RGBRGB farebné koliesko projektora W2000 je kalibrované na reprodukciu ostrého obrazu s kvalitnými farbami dosahujúcimi medzinárodného štandardu Rec. 709 HDTV

Vypnuté
BenQ RGBRGB
Vypnuté
BenQ 1080p

Full HD 1080p

Potešte svoje oči brilantnosťou optického systému optimalizovaného na rozlíšenie 1080p Full HD, tvoreného iba prvkami objektívu z čistého skla. Užívajte si Full HD obsah s najlepšou čistotou a ostrosťou - od Blue-ray a videohier až po živé vysielanie


Vypnuté
BenQ CinemaMaster

Technológia CinemaMaster premení akúkoľvek miestnosť na domáce kino svetovej úrovne. Projektor je vybavený technológiou na vylepšenie zvuku, ktorý bezpochyby poteší aj tých najkritickejších filmových nadšencov. Vďaka dvom 10 W reproduktorom umiestneným v rezonančnej komore a technológii BenQ Audio Enhancer od MaxxAudio bude váš zvuk dunieť za pomoci prevratných algoritmov Waves, používaných štúdiami v Hollywoode na dramatické vylepšenie hĺbok a výšok kvalitného stereo zvuku.

Nezávislá 3D správa farieb

Jedinečný nástroj BenQ pre správu farieb umožňuje jemné ladenie sýtosti a odtieňa šiestich primárnych farieb (R/G/B/ C / M / Y), pre každú farbu jednotlivo. Farby tak môžete prispôsobiť prírodnej povahe, simuláciám iných galaxií alebo čokoľvek medzi.

Vizuálna zábava s profesionálnou kalibráciou

Prostredníctvom vstavanej vysoko hodnotenej kalibrácie ISFccc® od Imaging Science Foundation možno obrazový a farebný výkon projektora W2000 pre obývacie izby prispôsobiť akémukoľvek priestoru, spoločne s prednastavenými režimami vyváženia svetla pre deň a noc.

Vypnuté
BenQ ISF

Vysoký kontrast

Domáce filmové projektory BenQ vytvárajú obraz skutočného sveta prostredníctvom vysokého kontrastného pomeru ANSI, významne prekonávajúceho kontrastné pomery projektorov bez DLP, pre intenzívne čistý a ostro detailný obraz.

Plný obrazový výkon

BenQ W2000 osvetľuje jednotlivé pixely väčším množstvom svetla pre veľmi detailné vykreslenie grafiky.

BenQ SmartEco

Geniálne riešenie vylepšujúce divácke zážitky a súčasne šetriace peniaze - SmartEco automaticky nastavuje jas lampy podľa obsahu na projekciu bohatšej čiernej a zvýšenie kontrastu pri drobných textoch a jemných detailoch.


Rýchla a jednoduchá inštalácia

Vypnuté
BenQ Short-Throw

Projekcia na krátku vzdialenosť

Maximalizujte napätie na minimálnom priestore prostredníctvom domácich projektorov BenQ, ktoré vyžadujú na projekciu fantastického 100" obrazu len 2,5 m. Preneste zábavu veľkoplošného kina do ľubovoľnej miestnosti.

Veľký zoom pre veľký obraz

Funkcie mimoriadne veľkého zoomu maximalizuje dostupný priestor pre rad projekčných vzdialeností a zábavu na veľkej projekčnej ploche.

Vypnuté
BenQ zoom

Bočné projekcie s 2D keystone

Horizontálna a vertikálna lichobežníková korekcia umožní bočnú projekciu a vám veľmi uľahčí umiestnenie projektora. Nech už ho položíte na konferenčný stolík vedľa sedačky alebo do iného rohu miestnosti, skrátka mimo priamy uhol, vždy obraz prispôsobíte bez lichobežníkového skreslenia.

Vypnuté
BenQ Lens Shift

Flexibilný zvislý posun objektívu

Lens Shift poskytuje flexibilitu pri inštalácii alebo nastavovaní projektora. Obraz je možné posunúť hore alebo dole, bez toho aby došlo k zhoršeniu kvality obrazu.


Intuitívny dizajn používateľského rozhrania

Nádherne tvarovaný projektor pre obývacie izby W2000 disponuje úplne novým intuitívnym používateľským rozhraním a vstupmi reagujúcimi rýchlejšie, ako kedykoľvek predtým.

Sprievodcu nastavením i pre začiatočníkov

Prvé nastavenie je pri tomto domácom projektore tak jednoduché, že bude hotovo skôr, ako si to uvedomíte. Postupujte jednoducho krok za krokom podľa obrázkov sprievodcu nastavením a W2000 bude dokonale nastavený.

Jednoduchá projekcia pre akýkoľvek farebný povrch

Funkcia korekcie farby steny upraví farby tak, aby divácky zážitok zodpovedal originálnemu záznamu na akomkoľvek farebnom povrchu.


Bezdrôtová Full HD sada
(Voliteľné zariadenie - nie je súčasťou projektora)

Bezdrôtová Full HD sada je skvelým spoločníkom domácich filmových projektorov BenQ - podporuje streamovanie nekomprimovaného obsahu 1080p, a to aj v 3D! Vďaka bezdrôtovému dosahu až 30 m prostredníctvom štyroch výkonných antén je zabezpečený krištáľovo čistý prenos obrazu, a to aj cez steny.

Jednorazové nastavenie zabezpečí automatické párovanie s projektorom, zatiaľ čo nulová latencia ponúkne plynulé prehrávanie videa a hranie hier s prakticky nulovým oneskorením. Dynamická voľba frekvencie prepína kanály na plynulé a rýchle streamovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Nekomprimované streamovanie s rozlíšením až 1080p 60 Hz
  • Streamovanie až do vzdialenosti 30 m bez meškania, skvelé na hranie hier
  • Extrémne stabilná a plynulá kvalita streamovania
Vypnuté
BenQ WFHD sada ilustrace


Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Kontrast
15 000:1 Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Kontrast
15 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
1,5 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
3,3 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
152,4 cm (60 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
762 cm (300 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
Lampa Hotovo!
Životnosť
3 500 h (145,83 d) Hotovo!
Životnosť lampy v ECO
6 000 h (250 d) Hotovo!
Výkon lampy
240 W Hotovo!
Hlučnosť
29 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
353 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
USB 2.0, Slúchadlový výstup, Audio vstup Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI, VGA (D-SUB), Komponentný, Kompozitný Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
USB, Audio jack výstup, Audio jack vstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!
Funkcie
3D Hotovo!
Výbava
Reproduktory, Diaľkové ovládanie Hotovo!

Rozmery

Šírka
38,05 cm Hotovo!
Výška
12,17 cm Hotovo!
Hĺbka
27,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal, jak stropní úchyt je kompatibilní s tímto projektorem (nejlépe i odkaz na produkt). Děkuji.

Dobrý deň - čo je súčasťou balenia tohto projektora? Vďaka

zdravím, ví někdo prosím jaká je délka přiloženého napájecího kabelu? díky za odpověď

Dobry den, uvazuji o koupi tohoto projektoru predevsim proto, ze umoznuje promitani z velkeho uhlu (alespon to tvrdi vyrobce), cili nemusi byt umisten primo naproti platnu. Mate v nabidce jeste nejake dalsi projektory, ktere toto umoznuj? Dekuji

kolko je priloženych 3D okuliary

ma opticky vystup ?

Dobrý den, je možné projektor připevnit na strop, resp. má vespod uchycení na šroubky jako třeba projektor Benq W600+? Tedy, jde ke stropu připevnit vzhůru nohama?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na odborný názor. Nevím, pro jaký projektor se rozhodnout, zda pro Benq W2000, Benq W1110 nebo optoma hd27. Promítat totiž chci na šedou zeď, tudíž nevím, jestli kompatibilitu s REC 709 opravdu využiji (stejně budu muset kvůli barvě zdi nakalibrovat barvy, takže se to stejně rozjede ne?). Velice díky Zdravím

Dobrý deň, chcem sa opýtať: je normálne že sa ventilátor na vstupnej strane netočí?

Dobrý den do jaké vzdálenosti maximální lze promítat a jestli musí být k tomuto zakoupeno i promítací plátno

12
Diskusia a poradňa k BenQ W2000
Príslušenstvo pre BenQ W2000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ W2000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ W2000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ W2000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BenQ W2000.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií