AD homeoffice AD homeoffice

BeoPlay A2 Active Grey

Zobraziť katalóg
BeoPlay A2 Active Grey
5 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor – 2×30W, frekvencia 55Hz-20kHz, Bluetooth, vstup pre MP3 player a mobilné zariadenia, prachu a vododolné, nabíjanie prostredníctvom USB, Li-Ion, rozmery 4.4x14.2×25.6cm, hmotnosť 1.1kg
Kód:  BEO001e2 Produktové číslo:  1643773 Stránky výrobcu

BeoPlay A2 Active Grey

BeoPlay A2 Active je dizajnovo prepracovaný, prenosný Bluetooth reproduktor s 360° True Sound ozvučením, ktorý sa vyznačuje plochou odolnou konštrukciou. Jeho telo je z hliníka, čím je zaručená nižšia hmotnosť. Na vrchnej strane je vybavený silným koženým opaskom pre prenášanie a zavesovanie. Zariadenie má integrovanú Li-Ion batériu, ktorá vydrží až 24 hodín a nabíjanie trvá len 2 hodiny 45 minút. Model Active sa navyše vyznačuje vysokou odolnosťou voči prachu a vniknutiu vody, takže je pripravený na všetky každodenné nástrahy. 

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový prenosný reproduktor
  • Kvalitné spracovanie - hliníkové telo
  • Dva 30 W digitálne zosilňovače
  • Podpora rozhrania Bluetooth 4.0
  • Odolnosť voči prachu a postriekaniu vodou
  • Vstavaná Li-Ion batéria so životnosťou až 24 hodín
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť

Kvalitný zvuk

O kvalitu zvuku sa stará štvorica reproduktorov. Tie sa skladajú z dvoch 7,6 cm full-range meničov a z dvoch 2 cm tweeterov. Samozrejme nechýbajú ani dva basové radiátory, ktoré sa postarajú o nejaké to „dunenie". Obidva 30 W digitálne zosilňovače ponúknu špičkový výkon až 180 W, čo určite stojí za pozornosť.

Funkcia True Sound zabezpečí, že budete počuť rovnako kvalitný zvuk, nech ste k reproduktorom natočení z akejkoľvek strany. Stačí len zariadenie položiť a všetci okolo neho si užijú hudbu rovnako a rovnomerne a to v perfektnej kvalite. 

Prepojiteľnosť

Chcete si vypočuť vašu obľúbenú muziku? Zariadenie je možné pripojiť niekoľkými spôsobmi. Tým hlavným je rozhranie Bluetooth verzia 4.0, cez ktorý je možné pripojiť až 8 zariadení. Reproduktor je tiež vybavený Line-In vstupom (3,5 mm jack) pre váš MP3 prehrávač. 

Príslušenstvo:

Bluetooth reproduktor BeoPlay A2 Active, 2 kožené opasky, nabíjací kábel, návod na obsluhu

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeoPlay A2 Active Grey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay A2 Active Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay A2 Active Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeoPlay A2 Active Bluetooth hangszóró - Stone Grey.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií