Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Beoplay Beolit ??15 Natural EÚ

Zobraziť katalóg
Beoplay Beolit ??15 Natural EÚ
Bluetooth reproduktor 2x 35W, Bluetooth 4.0, USB pre nabíjanie (500mA), 1x mini USB, 3.5mm jack, Li-Ion, rozmery 23x18.9x13.5cm, hmotnosť 2.7kg
Kód:  BEO003e Produktové číslo:  1287646 Stránky výrobcu
Beoplay Beolit ??15 Natural EÚ Predaj skončil

Beoplay Beolit ??15 Natural EÚ

Bezdrôtový reproduktor Beoplay Beolit ??15 výrobca Bang & Olufsen je určený pre náročných poslucháčov. Ponúka premyslený, nevtieravý dizajn a zaujímavé vychytávky a detaily. Vďaka Bluetooth pripojenie bude neustále s vami. Naviac sa nemusíte báť, že mu čoskoro dôjde šťava, na jedno nabitie batérie totiž vydrží až 24 hodín.

kľúčové vlastnosti

  • Vysoký výkon 2 × 35 W dvoch Class D zosilňovačov
  • Nízka hmotnosť pre ľahké prenášanie
  • Bluetooth 4.0 pre prenos hudby z mobilných zariadení
  • 1 × mini USB a USB port pre nabíjanie mobilných zariadení
  • Dedikované tlačidlo pre zapnutie rozhrania Bluetooth a ovládanie hlasitosti
  • Nadčasový dizajn dánskej dizajnérky Cecilie Manz

Vynikajúci zvuk zo všetkých strán

Tento dizajnový skvost môžete pri počúvaní postaviť kamkoľvek. Funkcia True 360 sound zaistí rovnako kvalitné počúvanie, či už ho natočíte na ktorúkoľvek stranu. Túto vlastnosti skvele využijete napríklad pri počúvaní viac ľudí v kruhu, všetci počujú hudbu v perfektnej kvalite.

Pripojte 2 zariadenia naraz

Beoplay Beolit ??15 spojíte so svojím mobilom niekoľkými spôsobmi. Pohodlie zaistí Bluetooth vo verzii 4.0 a pre MP3 prehrávača je pripravený vstup line-in. K dispozícii je aj USB konektor, ktorý počas prehrávania hudby zároveň vaše zariadenie nabije. Vychytanú vlastnosťou je pripojovací protokol - Beolit ??15 si zapamätá až 8 používateľov a dokonca nie je problém ani pripojenie dvoch zariadení naraz - môžete sa tak striedať, kto pustí lepší hudobný mix.

Položte svoj telefón

Svoj telefón so zdrojom hudby si môžete položiť na reproduktor. Vďaka protišmykové gumové podložke sa pritom nemusíte obávať, že by z neho v dôsledku basových vibrácií spadol. Potrebujete reproduktor presunúť na iné miesto? Vezmite ho za remienok z tvrdenej kože, ktorý zabraňuje nežiaducemu pohybu zariadenia počas prenášania. Poteší nízka hmotnosť 2,7 kg, takže rameno vás nebude bolieť ani pri dlhšom nosení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beoplay Beolit ??15 Natural EÚ
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beoplay Beolit 15 Natural EU . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte B&O Play Beolit 15 Natural EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte B&O Play Beolit 15 Natural EU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beoplay Beolit ??15 Natural EU.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií