Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BeoPlay Earset Black

Zobraziť katalóg
BeoPlay Earset Black
Bezdrôtové slúchadlá – do uší, bezdrôtové, Bluetooth 4.2, batéria 95mAh, 20–20000Hz, citlivosť 1kHz: 105dB, vydrž batérie až 5 hodín
Kód:  BEO015h2 Produktové číslo:  1646005 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BeoPlay Earset Black


BeoPlay Earset Black sú bezdrôtové slúchadlá, ktoré svojím precíznym vyhotovením a prémiovým dizajnom získajú pozornosť každého hudobného nadšenca. Slúchadlá Earset umožňujú široké možnosti nastavenia úchytného systému – dokonale tak padnú úplne každému. Určite oceníte aj prítomnosť integrovaného mikrofónu, vďaka čomu možno slúchadlá využívať aj na handsfree telefonovanie. Slúchadlá pre pripojenie využívajú technológiu Bluetooth 4.2 a batéria sľubuje výdrž 5 hodín (prehrávanie hudby) na jedno nabitie.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel s mikrofónom BeoPlay Earset Black

  • Dizajnové bezdrôtové štupľové slúchadlá Bang & Olufsen
  • Sofistikovaný systém uchytenia na ucho
  • Bluetooth 4.2, AAC kodek
  • Výdrž až 5 hodín na jedno nabitie
  • Integrovaný mikrofón pre handsfree telefonovanie
  • Rýchle nabíjanie pomocou USB-C
  • 3-tlačidlový ovládač

BeoPlay Earset ohromia úplne každého

Slúchadlá BeoPlay Earset Black sa ovládajú 3-tlačidlovým ovládačom priamo na slúchadlách. Dizajn bol navrhnutý tak, aby bol maximalizovaný váš komfort. Špičková a neprekonateľná flexibilita je zabezpečená možnosťou nastavenia uhla štuplíka, výšky piesta, ale aj zakrivenia háčikov za uši. Každý jednotlivý diel BeoPlay Earset je vyrobený z prémiového materiálu, ktorý zaručuje dlhú životnosť.

Tento model svojich budúcich majiteľov uhranie zvukom na veľmi vysokej úrovni. BeoPlay Earset vás očaria aj tým, ako ich štuplíky skvele padnú do uší, a tým, ako perfektne izolujú okolité rušivé zvuky. Výdrž integrovanej batérie dosahuje až 5 hodín a nabitie pomocou USB-C zaberie približne 2 hodiny.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeoPlay Earset Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay Earset Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeoPlay Earset fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií