Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BeoPlay H8 Deep Red

Zobraziť katalóg
BeoPlay H8 Deep Red
Slúchadlá bezdrôtová, 40mm dynamické meniče, frekvencia 20Hz-22kHz, Bluetooth 4.0, 3.5mm jack, Li-Ion 770mAh, 255g
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BEO015e Produktové číslo:  1642236 Stránky výrobcu
BeoPlay H8 Deep Red 397,27 € Rozbalené

BeoPlay H8 Deep Red

BeoPlay H8 Deep Red je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Prémiová slúchadlá s aktívnym tlmením hluku BeoPlay H8 ponúknu bezdrôtovú slobodu bez zvukových kompromisov. Prináša povestný zvuk dánskeho výrobcu audiovizuálne elektroniky Bang & Olufsen, luxusné materiály a nízku hmotnosť. D le slov spoločnosti tento model stelesňuje všetky prednosti značky B & O PLAY.

kľúčové vlastnosti

  • Čistý zvuk s aktívnym tlmením hluku
  • Veľmi ľahké - hmotnosť 255 g umožňuje pohodlné počúvanie veľa hodín
  • Špičkové materiály z jahňacej a hovädzie kože a eloxovaného hliníka
  • Dotykový panel z hliníka ponúka jednoduché ovládanie hudby
  • Bezdrôtový prenos cez Bluetooth 4.2 (aptX, AAC, A2DP, AVRCP)
  • Na jedno nabitie vydrží až 14 hodín
  • Nabíjanie cez micro USB

kryštalický zvuk

S hmotnosťou 255 gramov patrí BeoPlay H8 k najľahším slúchadlám s aktívnym tlmením hluku na trhu. Pohodlná sú aj pri dlhom počúvaní, takže si zvukový zážitok vychutnáte dosýta. Zvuk je veľmi čistý a nie je zasiahnutý žiadnymi syntetickými úpravami, nemusíte sa teda obávať ani prepálených basov. Je vždy jasný a objavíte v ňom aj jemné detaily, ktoré vám predtým unikali. Hudbu si aj napriek zapnutou funkciou aktívneho tlmenia hluku a zapnutým Bluetooth užijete až 14 hodín na jedno nabitie. To stačí na väčšinu diaľkových letov, keď vám batéria ale predsa len dôjde pripojte audio alebo vymeňte batériu a za 3 hodiny sú znovu plne nabitá.

vybrané materiály

Materiály a prvotriedne spracovanie slúchadiel H8 urobia dojem už pri prvom zoznámení. Prírodné pamäťová pena jemne spočíva na ušiach a je odetá do starostlivo vybranej jahňacie a hovädzie kože. Skvele ju dopĺňa opatrne leštený a eloxovaný hliník. Skrátka na tieto najpokročilejšie slúchadlá sú dizajnéri hrdí a zaiste tomu nebude inak ani vo vašom prípade.

Hliníkový dotykový ovládací panel

Zásluhou dotykového rozhrania budete mať pod kontrolou všetky funkcie. Všetko sa ovláda ľahkým dotykom na intuitívnom dotykovom paneli na pravom slúchadle.Potešiteľnou správou je, že panel funguje aj cez rukavice. Jednoduchými gestami vypnite alebo hudbu, aktivujte tlmenie okolitého hluku, prijímajte hovory, meňte skladby, upravujte hlasitosť a ešte oveľa viac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeoPlay H8 Deep Red
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií