Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BeoPlay H9 Black

Zobraziť katalóg
BeoPlay H9 Black
3,4 5 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, 40mm dynamické meniče, frekvencia 20Hz-22kHz, Bluetooth 4.2, 3.5mm jack, Li-Ion 770mAh, 295g
Kód:  BEO015f1 Produktové číslo:  1643626 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BeoPlay H9 Black

Bezdrôtové slúchadlá s aktívnym tlmením hluku

Prémiové bezdrôtové slúchadlá BeoPlay H9 s aktívnym tlmením hluku ponúknu vynikajúcu zvukovú reprodukciu a luxusné vyhotovenie v čiernej farbe s využitím špičkových materiálov z jahňacej a hovädzej kože a eloxovaného hliníka. Vďaka bezdrôtovej Bluetooth technológii si môžete užívať obľúbenú hudbu kdekoľvek bez obmedzenia. S hmotnosťou len 295 g sa BeoPlay H9 radia k najľahším slúchadlám s aktívnym tlmením hluku na trhu. Ľahká konštrukcia zaručí pohodlné nosenie aj pri dlhodobom počúvaní hudby.


Kľúčové vlastnosti slúchadiel BeoPlay H9 Black

  • Špičkové materiály z jahňacej a hovädzej kože a eloxovaného hliníka
  • Náušníky z prírodnej pamäťovej peny
  • Elegantný dizajn v čiernej farbe
  • Čistý zvuk s aktívnym tlmením hluku
  • Bezdrôtová technológia Bluetooth
  • Nízka hmotnosť pre pohodlné počúvanie
  • Dotykový ovládací panel z hliníka
  • 770 mAh Li-Ion batéria s výdržou 14 hodín

Dotykový ovládací panel

Všetky funkcie ľahko a rýchlo nastavíte pomocou intuitívneho dotykového panelu z hliníka na pravom slúchadle. Jednoduchými gestami môžete ovládať prehrávanie hudby, aktivovať tlmenie okolitého hluku, prijímať hovory, upravovať hlasitosť atď. Slúchadlá môžete bez problému ovládať aj s nasadenými rukavicami.


Kryštalicky čistý zvuk

40 mm dynamické meniče ponúknu úplne čistý a vyrovnaný zvuk, ktorý nie je skreslený žiadnymi syntetickými úpravami. Úroveň basov nie je predimenzovaná, takže zvuk je plný detailov, ktoré vám predtým unikali. Užite si naplno povestný zvuk dánskeho výrobcu audiovizuálnej elektroniky Bang & Olufsen a povýšte počúvanie hudby na novú úroveň.


Počúvanie hudby po celý deň

So zapnutou funkciou aktívneho tlmenia hluku a Bluetooth zaistí Li-ion batéria s kapacitou 770 mAh výdrž až 14 hodín na jedno nabitie. Pre opätovné dobitie stačí pripojiť Micro USB kábel a za 3 hodiny je batéria znovu plne nabitá. Akumulátor je možné ľahko vybrať a vymeniť za nový, takže pre dlhšie počúvanie hudby môžete mať pripravenú náhradnú batériu.


Balenie obsahuje:

  • Audio kábel s 3,5 mm jack koncovkou
  • Micro USB kábel pre nabíjanie
  • Adaptér Flight
  • Praktické prenosné puzdro
  • Stručný návod

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Celkem by me zajimalo jak sluchatka rozchodit ve Windows 10 bez kabelu tedy pres bluetooth sluchatka se pripoji ale nejde pres ne prehravat..

Nevite nahodou zdali i tento model trpi tim, ze kdyz je pripojen kabel pak nefunguje ovladani na sluchatkach? Narazil jsem na to u H8.

A co znamená, že sluchátka jsou plně kompatibilní ze zařízeními značky Apple? Že s těmito zařízeními taky hrají nebo ještě něco jiného?

Dobrý den! Co přesně u těchto sluchátek znamená "Podpora zařízení Apple"? Děkuji!

Diskusia a poradňa k BeoPlay H9 Black
Príslušenstvo pre BeoPlay H9 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H9 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H9 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeoPlay H9 Black.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií