Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Bang & Olufsen Beoplay P6 Natural

Zobraziť katalóg
Bang & Olufsen Beoplay P6 Natural
5 2 hodnotení
Bluetooth reproduktor aktívny, s výkonom 96W, frekvenčný rozsah od 55 Hz do 20000 Hz, 3.5mm Jack, Bluetooth 4.2, mikrofón, podpora SBC, výdrž batérie 16 h
Kód:  BEO005m2 Produktové číslo:  1140046 Stránky výrobcu

Bang & Olufsen Beoplay P6 Natural

Bang & Olufsen Beoplay P6 Natural
Prepracovaný retro dizajn s dvojvrstvovým koženým popruhom

Prenosný reproduktor Bang & Olufsen BeoPlay P6 Natural nájde uplatnenie u pestrej škály používateľov. Fanúšikovia hudby ocenia jeho široký frekvenčný rozsah, pridaný zosilňovač a 360° ozvučenie, na ktorom má zásluhu firma Bang & Olufsen. Používateľom, ktorí sú často vyťažení telefonovaním zase príde vhod možnosť hands-free volanie cez zabudovaný mikrofón. Párovanie so zdrojovým zariadením rieši reproduktor Bang & Olufsen BeoPlay P6 Natural pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth. Ovládanie niektorých funkcií potom budete mať v rukách pomocou jediného programovateľného tlačidla. 

MOBILNÁ APLIKÁCIA
Reproduktor BeoPlay P6 Natural ponúka univerzálne možnosti ovládania

Ovládací panel umiestnený na hornej strane reproduktora s mikrofónom BeoPlay P6 Natural obsahuje celkom 5 tlačidiel. Okrem ovládačov hlasitosti alebo Bluetooth tlačidla obsahuje tiež konfigurovateľný univerzálny spínač. V mobilnej aplikácii BeoPlay (zdarma dostupná na Google Play/iStore) si môžete nastaviť, či má plniť funkciu Play/Pause, prijímať hovory alebo aktivovať hlasového asistenta vo vašom telefóne. 

Bang & Olufsen BeoPlay P6 PONÚKNE DLHÚ VÝDRŽ BATÉRIE
Až 16 hodín prehrávania

Vnútri Bluetooth reproduktora Bang & Olufsen BeoPlay P6 Natural je silná batéria s dostatočnou kapacitou na 16 hodín kontinuálneho prehrávania. Jej nabíjanie prebieha cez zabudovaný USB-C port a trvá približne 3 hodiny. 

Bang & Olufsen BeoPlay P6 JE ÚŽASNÝ VO VŠETKÝCH SMEROCH
Vodoodolné telo & praktické kožené pútko

Medzi ďalšie užitočné benefity modelu Bang & Olufsen BeoPlay P6 patrí tiež odolnosť podľa špecifikácie IP54 (odolnosť proti vode a prachu) a dvojvrstvový kožený popruh. Pomocou neho je prenášanie bezdrôtového reproduktora Bang & Olufsen BeoPlay P6 oveľa bezpečnejšie a pohodlnejšie. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!
Výstupy
3,5 mm Jack Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!
Podporované kodeky
SBC Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
96 W Hotovo!
Frekvencia od
55 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S mikrofónom Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
2 600 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
16 h Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
13 cm Hotovo!
Hĺbka
17 cm Hotovo!
Výška
6,8 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
1 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze nabíjet tento reproduktor, když je vypnutý? U mého kusu se po připojení nabíječky automaticky zapne a pokud ho vypnu, tak nabíjecí dioda bliká cca 10 vteřin, poté zhasne a reproduktor se nenabíjí. Pokud ho spustím třeba za 2 hodin, tak ukazuje původní hodnotu baterie (cca 40%). Tak jestli jde o chybu mého kusu... Děkuji

Dobrý deň, mohol by sem nejaký majiteľ tohto reproduktora napísať, či reprák šumí a ak áno, ako veľmi - myslím v stand-by režime, resp. pri nízkej hlasitosti prehrávania hudby ?? Vďaka.

Diskusia a poradňa k Bang & Olufsen Beoplay P6 Natural
Príslušenstvo pre Bang & Olufsen Beoplay P6 Natural Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bang & Olufsen Beoplay P6 Natural. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeoPlay P6 Natural.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií