Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BerlingerHaus Panvica grilovacia s pokrievkou 28 cm Carbon Metallic Line

Zobraziť katalóg
BerlingerHaus Panvica grilovacia s pokrievkou 28 cm Carbon Metallic Line
4,8 5 hodnotení
vnútorný povrch nepriľnavý a mramorovaný/granitový, vonkajší povrch nepriľnavý a lakovaný, materiál panvice hliník/anodizovaný hliník, typ ohrevu indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodná do umývačky a vhodná do rúry, priemer horného okraja 28 cm, vonkajší priemer dna 22 cm, výška 4.2 cm
Kód:  BERBCM101 Produktové číslo:  BH-1614 Stránky výrobcu
BerlingerHaus Panvica grilovacia s pokrievkou 28 cm Carbon Metallic Line Predaj skončil

BerlingerHaus Panvica grilovacia s pokrievkou 28 cm Carbon Metallic Line

Pre svoj elegantný dizajn bude panvica BerlingerHaus Carbon Metallic Line majstrovským kúskom vašej kuchyne. Pokrievka z termoskla s antikorovou príchytkou a parným otvorom pre únik prebytočnej pary pomáha uvariť rýchlejšie a ekonomickejšie. Grilovacia panvica má 3-vrstvý mramorový nepriľnavý povrch s krásnou vonkajšou metalickou farbou. Jej turbo indukčné dno efektívne a rovnomerne rozvádza teplo a znižuje spotrebu energie. Ergonomická mäkčená rukoväť, ktorá nie je v priamom kontakte s panvicou, zostáva stále chladná aj počas dlhého varenia. Iste oceníte možnosť variť na akomkoľvek type sporáka vrátane indukcie.

Prednosti grilovacej panvice Carbon Metallic Line

  • Kovaná hliníková grilovacia panvica
  • 3-vrstvý mramorový nepriľnavý povrch
  • Sklenená pokrievka s parným otvorom
  • Turbo indukčné dno šetrí 35 % energie
  • Ergonomická rukoväť, ktorá sa neohrieva
  • Neobsahuje PFOA, olovo a kadmium
  • Vhodné pre všetky typy sporákov a do umývačky

Zdravé varenie s grilovacou panvicou

Dnes vzrastá trend zdravého varenia a stravovania, buďte aj vy trendy. Pri varení v grilovacej panvici potrebujete minimálne množstvo oleja. Tak docielite zdravšie pokrmy. Vďaka drážkam na panvici zostáva jedlo chutnejšie a vzniknuté prúžky na mäse dodajú pocit, že ste grilovali vonku. Podstatné je tiež to, že grilovacia panvica neobsahuje PFOA, olovo a kadmium a je ECO FRIENDLY. Aj to sú dôvody, prečo vám bude lepšie chutiť uvarený obed alebo večera. Zostávajúci olej alebo šťavu môžete pohodlne vyliať bočnými tvarovanými priehlbinami. Materiály sú vhodné pre umývanie v umývačke, takže sa nemusíte obávať zničenia panvica. Ucho v rukoväti je navrhnuté tak, aby ste mohli grilovaciu panvicu zavesiť a šetriť priestor pre iný riad.
 
Farba:
Karbon
 
Objem:
2,1 l

Parametre a špecifikácia

Typ
Grilovacia Hotovo!

Typ

Typ
Grilovacia Hotovo!
Poznámka:
» Všetky grilovacie panvice
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BerlingerHaus Panvica grilovacia s pokrievkou 28 cm Carbon Metallic Line Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BerlingerHaus Pánev grilovací s poklicí 28cm Carbon Metallic Line. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Grillpfanne mit Deckel 28 cm Carbon Metallic Line. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Grillpfanne mit Deckel 28 cm Carbon Metallic Line. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BerlingerHaus Carbon Metallic Line Grill serpenyő fedéllel 28 cm-es.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií