Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEURER 605.568

Zobraziť katalóg
BEURER 605.568
Nadstavec – 2ks, štandard kefka, pre FC 95
Kód:  BEU115g Produktové číslo:  BEU-605.568

BEURER 605.568

V každom veku potrebuje žena inú starostlivosť a rovnako tak sa postupom času menia potreby jej pokožky. S používaním kozmetických prípravkov začíname už v ranom detstve, kedy každé bábätko má svoju špeciálnu kozmetiku vo forme prísady do kúpeľa, telového oleja alebo mlieka a v zime aj ochranného krému na tvár. Pokožka tváre je zaťažovaná nepriaznivými vplyvmi a starne skôr ako na iných častiach tela. Dnešné moderné ženy sú aktívne do vysokého veku a chcú vyzerať stále dobre. Aby si svoju krásu a svieži vzhľad zachovali čo najdlhšie, je dobré si osvojiť niektoré návyky. Pre tých, ktorí si na svoj vzhľad rozhodne potrpia je pripravený produkt od spoločnosti Beurer, s ktorým bude starostlivosť o pleť vyložene potešením.

Kľúčové vlastnosti

  • Štandardná kefka
  • Kompatibilná s prístrojom FC 95
  • Jednoduché a efektívne používanie
  • Súčasťou balenia sú hneď dva kusy

Jednoduchá regenerácia pokožky

Máte opotrebovanú kožu na tvári? Zbavte sa jej raz a navždy. Ak disponujete prístrojom FC 95, máme pre vás pripravené náhradné štetce, ktoré vám napomôžu k regenerácii a odstráneniu starej kože. Sú určené na hĺbkové čistenie, ktoré navyše zvládnete ľahko a rýchlo. Použitie je úplne jednoduché a navyše efektívne. Pre dokonalý efekt ho stačí použiť len raz týždenne. Napomôže vám oživiť a zregenerovať vašu pokožku, čo vedie k zdravšiemu a šťastnejšiemu vzhľadu, ktorý je pre ženu tak dôležitý. V balení nájdete hneď dva kusy týchto úžasných náhradných kefiek.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer 605.568.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií