AD homeoffice PET

Beurer BF 750

Zobraziť katalóg
Beurer BF 750
4,6 50 hodnotení
Osobná váha – do 150kg, rozlíšenie 100g, pamäť pre 10 užívateľov, meranie hmotnosti, meranie pomeru tuku, vody, svalovej a kostnej hmoty v tele
Kód:  BEU010g1 Produktové číslo:  BEU-BF750

Beurer BF 750

Beurer BF 750 je praktická osobná váha s elegantným vzhľadom. Spoľahlivo meria nielen hmotnosť, ale aj podiel tuku, vodu v tele, svalovinu, kostnú hmotu a spotrebu kalórií. Údaje zobrazuje na dobre čitateľnom LCD displeji a ovláda sa pomocou dotykových tlačidiel. Disponuje pamäťou pre desať užívateľov, jej maximálna nosnosť je 150 kg. Základňa váhy je vyrobená z bezpečnostného skla. Určite oceníte aj jej rýchle spustenie a automatické vypnutie.

Parametre a špecifikácia:

Váživosť:
Do 150 kg

Rozlíšenie:
100 g

Displej:
LCD displej

Funkcie a vlastnosti:
Bezpečnostné sklo
Veľký a dobre čitateľný LCD displej
Rýchle spustenie
Automatické vypnutie
Pamäť pre desať užívateľov
Meria hmotnosť, telesný tuk, vodu v tele, svalovinu, kostnú hmotu, spotrebu kalórií, AMR/BMR

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

měří tato váha i viscelární tuk?

, chcem sa informovať o váhy hlavne rozdiel medzi týmito druhmi váh, keďže z vášho popisu by všetky tieto váhy mali mať rovnaké funkcie, len ich cena je iná. Beurer BF 750 Beurer BG 40 čierna Beurer BF 700 Ďakujem za odpoveď

Diskusia a poradňa k Beurer BF 750
Príslušenstvo pre Beurer BF 750
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer BF 750. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer BF 750. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer BF 750.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií