PET AlzaBoxy Q1

Beurer BM 95 BT

Zobraziť katalóg
Beurer BM 95 BT
5 3 hodnotení
Tlakomer - na paži, manžeta 22-33cm, Bluetooth, veľký displej, 2x60 pamäťou, 1 kanál pre záznam EKG, detekcia fibrilácie predsiení a predčasných komorových kontrakcií
Kód:  BEU0051n Produktové číslo:  BEU-BM95BT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beurer BM 95 BT

Šikovný tlakomer Beurer BM 95 BT

Chcete vniesť do svojho každodenného života zdravie a pohodu? Vyskúšajte tlakomer Beurer BM 95 BT a získajte prehľad o chode vášho organizmu. Jedná sa o moderný prístroj na ruku kombinujúci merač tlaku a EKG v jednom praktickom balení.


Tlakoměr Beurer BM 95 BT
 

Plne automatické a pohodové meranie dôležitých hodnôt

Umožňuje plne automatické, rýchle a pohodlné meranie priamo z pohodlia vášho domova. Vyniká nielen umom detekovať arytmiu, ale aj fibriláciu predsiení a predčasných komorových kontrakcií. Vďaka tomu vás dokáže včas varovať v prípade možnej poruchy srdcového rytmu.


Prepojenie na smartfón

Veľký a prehľadný displej je dôležitý pre základné odčítanie nameraných hodnôt. Oveľa viac predovšetkým z pohľadu histórie ponúka aplikácia Beurer CardioExpert. S jej pomocou môžete vysledovať dôležité zmeny svojho organizmu a všetko dôkladne konzultovať s lekárom.

Tlakoměr Beurer BM 95 BT
 

Tlakoměr Beurer BM 95 BT
 

Hlavné vlastnosti Beurer BM 95 BT

  • Tlakomer/pulsomer na ruku a merač EKG v jednom.
  • Inovatívne prepojenie so smartfónom pomocou Bluetooth.
  • Detekcia arytmie, fibrilácie predsiení a predčasných komorových kontrakcií.
  • Manžeta 22 - 42 cm.
 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky tlakomery na rameno
» Všetky tlakomery s EKG
» Všetky smart tlakomery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zobrazuje tlakoměr, pokud je možné hodnoty přenášet do PC, všechny hodnoty z každého měření během dne, nebo to zobrazuje za každý den jen průměrné hodnoty ze všech měření běhen dne? Ptám se proto, že mám jeden tlakoměr Beurer, a ten ve výsledku zobrazí za den jen jeden, průměrný údaj, bez ohledu na počet měření, takže se nedá zjistit kolísavý tlak během dne, resp. nemožnost ho zaznamenat pro tisk a informaci lékaře

Dobrý den u zboží je uvedena manžeta 22-33 cm, v jiné části však 22-42 cm. Na stránkách výrobce se uvádí 22-42 cm. co je tedy pravda?

je mozne napajet zarizeni ze sitéoveho zdroje, nebo jede jen na baterie?

Diskusia a poradňa k Beurer BM 95 BT
Príslušenstvo pre Beurer BM 95 BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer BM 95 BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer BM 95 BT Blutdruckmeßgerät. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer BM 95 BT Blutdruckmeßgerät.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií