Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Beurer GS490 biela

Zobraziť katalóg
Beurer GS490 biela
Osobná váha moderný vzhľad, vyrobené z bezpečnostného skla, veľký čitateľný displej, veľkosť číslic 40 mm, automatické zapnutie pri zaťažení, automatické vypínanie, maximálne zaťaženie 180 kg, rozlíšenie hmotnosti 100 g, súčasťou balenia 1x 3 V lítiová batéria CR2032
Kód:  BEU0054 Produktové číslo:  BEU-GS490WH

Beurer GS490 biela

Osobná váha Beurer GS490 v modernom vzhľade bude skvelým pomocníkom, či už pozorne sledujete svoju postavu alebo sa len občas zvážite. Je vyrobená z kvalitného skla, na ktorom sa nachádza veľký a čitateľný displej. Ten zobrazí namerané hodnoty 40 mm veľkými číslicami. 

Kľúčové vlastnosti

  • Sklenená váha bude skvelým doplnkom každej domácnosti
  • Na jej čitateľnom a prehľadnom displeji sa zobrazí vždy presne nameraná hodnota
  • Osobná váha sa pri zaťažení automaticky zapína a po použití automaticky vypína
  • V balení nájdete jednu 3 V lítiovú batériu CR 2032
  • Maximálne zaťaženie: 180 kg
  • Rozlíšenie hmotnosti: 100 g

Skvelý pomocník pri meraní vašej hmotnosti

Osobná váha Beurer sa stane skvelým pomocníkom vo vašej domácnosti. Vždy vám presne prezradí hmotnosť vášho tela. Nameranú hodnotu zobrazí na veľkom a prehľadnom displeji a to číslicami s veľkosťou 40 mm. Navyše sa váha sama pri zaťažení automaticky zapne a po zvážení automaticky vypne, čím sa šetrí batéria. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beurer GS490 biela
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer GS490 white. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer GS490 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer GS490 weiß.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií