Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Beurer IH 18

Zobraziť katalóg
Beurer IH 18
4,8 4 hodnotení
Inhalátor – kompresorový inhalátor, vhodný pri liečbe horných a dolných dýchacích ciest, atomizácia tekutých liekov technológiou vzduchový kompresor (tlak 0.66 - 1.1 bar), príslušenstvo: ústny nadstavec, maska pre dospelých, detská maska, vzduchová hadica (extra dlhá), filtre, napájanie zo siete
Kód:  BEU070a Produktové číslo:  BEU-IH18 Stránky výrobcu

Beurer IH 18

Predchádzajte ochoreniam horných a dolných dýchacích ciest, zlepšite vykašliavanie alebo uvoľnite upchaté nosové dutiny s inhalátorom Beurer IH 18 a jednoducho poskytnite svojmu telu zaslúženú úľavu. Srdcom zariadenia je kvalitný vzduchový kompresor, ktorý vytvára tlak medzi 0,66 - 1,1 barom. Ten spoločne s úctyhodným nebulizačným výkonom, čiže rýchlosťou premeny tekutiny na mlžinu 0,18 ml/min, vytvára z aparátu perfektného a doslova nepostrádateľného pomocníka pri liečbe najrôznejších respiračných ťažkostí.

Navyše iste oceníte možnosť aplikovať liečbu ako na tvári dospelého, tak aj detského užívateľa, ktorú sprostredkúva priložená maska pre dospelých a pre deti.

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektný pomocník pri liečbe a prevencii ochorení dýchacích ciest
  • Možno dezinfikovať
  • Výkonný kompresor
  • Nebulizačný výkon 0,18ml/min

V balení nájdete:
Ústny nadstavec, maska ??pre dospelých, detská maska, vzduchová hadica (extra dlhá), filtre

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dají se použít i léky Lucka

Diskusia a poradňa k Beurer IH 18
Príslušenstvo pre Beurer IH 18
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer IH 18. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Inhalator Beurer IH 18. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Inhalator Beurer IH 18.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií