AD homeoffice BRAhs00

Beurer IPL 6000

Zobraziť katalóg
Beurer IPL 6000
IPL epilátor trvalo odstraňuje chĺpky pomocou svetelných impulzov, 70.000 svetelných pulzov, senzor kože, použitie aj na tvár
Kód:  BEU0051x Produktové číslo:  BEU-IPL6000

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beurer IPL 6000

Epilátor Beurer IPL 6000 je špičkovým pomocníkom pre dlhodobé odstránenie chĺpkov na väčších plochách kože ako sú nohy, paže, podpazušie, línia bikín, chrbát, brada a určité časti tváre. pomocou prístroja   rýchlo, bezpečne a bezbolestne odstránite nežiaduce chĺpky a deaktivujete vlasový folikul hlboko pod kožou. Epilátor funguje na báze intenzívneho pulzného svetla IPL, je vybavený jedinečnou technológiou State-of-the-art, ktorá pri odstraňovaní chĺpkov používa svetelné impulzy. Obsahuje kazetu až so 70 000 svetelnými impulzmi. Epilácia je jednoduchá, na ošetrenie celého tela budete potrebovať iba 26 minút.

hlavné prednosti

  • epilátor s intenzívnym pulzným svetlom IPL
  • rýchle, bezpečné a bezbolestné dlhodobé odstránenie chĺpkov
  • deaktivácia vlasového folikulu hlboko pod kožou
  • svetelná technológia State-of-the-art
  • kazeta až so 70 000 svetelnými impulzmi
  • integrovaný senzor farby pokožky
  • integrovaný UV filter

Bezpečné odstránenie chĺpkov

Epilácia pomocou pulzného svetla nie je vhodná pre prirodzene tmavšie odtiene pleti či pre opálenú pokožku. Pre väčšiu bezpečnosť je tak odstraňovač chĺpkov vybavený integrovaným senzorom farby pokožky, ktorý vie rozpoznať fototyp pleti. Ďalším bezpečnostným prvkom je integrovaný UV filter, ktorý chráni pokožku pred škodlivým UV žiarením. Pri epilácii je chránený váš zrak tým, že sa záblesk svetla objaví len v prípade, keď dotykový snímač pevne prilieha k pokožke. Prístroj je vhodný pre ženy aj mužov, bol klinicky testovaný a schválený.

Doplňujúce informácie:

Plocha osvitu:
3,1 cm 2

Vlnová dĺžka:
475 - 1200 nm

Počet voliteľných úrovní:
3

Doba ošetrenia celého tela:
cca 26 minút

Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beurer IPL 6000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer IPL 6000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer IPL 6000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer IPL 6000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beurer IPL 6000.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií