AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Beurer MG 206

Zobraziť katalóg
Beurer MG 206
5 1 hodnotení
Masážna podložka – do auta a na doma, shiatsu masáž, na zadok, krk a chrbát, 1 intenzita, 3 programy, s časovačom, s vyhrievaním, cestovná, priedušný materiál, možnosť prania, príkon 18 W, sivá farba, hmotnosť 2870 g, rozmery 70,5 × 41,5 × 39 cm (V׊×D)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BEU085h Produktové číslo:  BEU-MG206

Beurer MG 206

Ak často trpíte bolesťami chrbta či sa radi necháte masírovať, ale nemáte dostatok času chodiť k profesionálnemu masérovi, potom je masážny prístroj Beurer MG 206 shiatsu pre vás tou správnou voľbou. Pomocou rotačných hlavíc vám poskytne príjemnú relaxačnú masáž chrbta shiatsu kedykoľvek v domácom prostredí. Shiatsu je prastará japonská liečebná metóda, kedy tlakom na príslušné body na tele dochádza k obnoveniu energetickej rovnováhy tela. Účinky masáže sú relaxačné, ale zároveň posilňujúce a veľmi osviežujúce. Podľa svojich potrieb si môžete individuálne nastaviť tri oblasti, ktoré chcete nechať masírovať.

Hlavné prednosti

  • Relaxačná masáž chrbta shiatsu
  • 3 individuálne nastaviteľné masážne oblasti
  • Vyhrievaná masážna plocha
  • Časovač na 5, 10 a 15 minút
  • Prateľný povlak
  • Odnímateľný sedák

Skvelé funkcie a vybavenie

Prístroj je vybavený vyhrievanou masážnou plochou a časovačom na 5, 10 a 15 minút. Jeho obsluha je jednoduchá, ovláda sa manuálne pomocou spínača. Sedák je odnímateľný a povlak môžete vyprať pri teplote 40 °C. Prístroj možno pripevniť na všetky druhy sedadiel, disponuje tiež praktickým háčikom pre jeho ľahké zavesenie do skrine. Rozmaznávajte svoje telo a doprajte si uvoľňujúcu relaxačnú masáž, kedykoľvek budete mať náladu a čas. Po masáži sa budete cítiť ako znovuzrodení.

 
 

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Typ

Typ
Podložka Hotovo!

Použitie

Použitie na
Zadok, Krk, Chrbát Hotovo!

Určenie

Určenie
Masáž Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Sivá Hotovo!
Vlastnosti
Cestovné, Priedušný materiál, Možnosť prania Hotovo!
Príkon
18 W Hotovo!
Funkcie
Časovač, Vyhrievanie Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
2 870 g Hotovo!
Výška
70,5 cm Hotovo!
Šírka
41,5 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
39 cm Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie
Do auta, Na doma Hotovo!

Vlastnosti

Počet druhov masáže
1 Hotovo!
Počet masážnych oblastí
3 Hotovo!
Vlastnosti
Funkcia ohrevu, Časovač Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcem sa spýtať na funkčnosť masírovacej podložky. Je funkčnosť správna, ak v v dolnej (2-3krát) a hornej (3 krát) úvrati sa masírovanie zastavuje na 1 sekundu? Popis: masírovacie hlavice v blízkostí úvratí sa na cca. 1 sekundu zastavia a znova spustia bez akéhokoľvek zasahovania zo strany masírovaného. ďakujem Stano

Dobrý den, v popisu k tomuto výrobku "Masážní podložka Beurer MG 206" je napsáno umístění do auta. Je tento výrobek i do sítě 230V nebo jen do auta?¨ Děkuji Uřídil

Diskusia a poradňa k Beurer MG 206
Príslušenstvo pre Beurer MG 206 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer MG 206.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií