Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Beurer MG 520

Zobraziť katalóg
Beurer MG 520
Masážny prístroj , shiatsu masáž, funkcie: led osvetlenie a nahrievanie, počet masážnych programov: 2, – masážny SHIATSU vankúš, pre uvoľnenie svalov a regeneráciu po športovom výkone, univerzálne použitie: ramená, krk, chrbát a nohy, 4 rotujúce masážne hlavice, 2 voliteľné masážne smery, povrch z priedušnej sieťoviny, prepínateľné svetlo a funkcia kúrenia, výkonná lítium-iónová vstavaná batéria, doba chodu 2 hodiny, doba nabíjania cca 3 hodiny, otočný gombík pre ovládanie masážnych hláv, jednoduchá obsluha a ovládanie výrobku, možný akumulátor či sieťová prevádzka, 30W
Kód:  BEU0053q Produktové číslo:  BEU-MG520 Stránky výrobcu

Beurer MG 520

Užite si dokonalú relaxáciu a uvoľnenie v pohodlí vášho domova s masážnym prístrojom Beurer MG 520. Za pomoci masážneho vankúša Shiatsu si teraz môžete dopriať hĺbkovú regeneráciu pre uvoľnenie svalov po tréningu alebo inom športovom výkone. Prístroj má univerzálne použitie, môžete masírovať ramená, chrbát, nohy, ruky alebo krk a až 4 rotujúce masážne hlavice s dvomi nastaviteľnými smermi, vďaka ktorým masáž prispôsobíte vlastným potrebám. Povrch vankúšika je z priedušnej sieťoviny veľmi príjemný na dotyk. Navyše možno nastaviť aj svetelné prepínanie a špeciálnu zahrievaciu funkciu, ktorá prekrvuje pokožku do hĺbky. Ovládanie pomocou otočného gombíka je úplne jednoduché a intuitívne. Masáž si teraz môžete dopriať po dlhé hodiny – výkonná vstavaná Li-Ion batéria vydrží v prevádzke aj 2 hodiny. Je možná aj sieťová prevádzka (30 W). Doba nabíjania 3 hodiny.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ
Vankúš Hotovo!

Použitie

Použitie na
Krk, Chrbát, Ramená Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie
Na doma, Do postele Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť, Na batérie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
LED osvetlenie Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Vyhrievanie Hotovo!

Určenie

Určenie
Masáž, Uvoľnenie bolesti Hotovo!

Určenie

Určenie
Masáž, Uvoľnenie bolesti Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je integrovaný akumulátor možné vyměnit? děkuji za informaci. případně jaká je jeho cena?

Diskusia a poradňa k Beurer MG 520
Príslušenstvo pre Beurer MG 520 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer MG 520. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer MG 520. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer MG 520. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beurer MG 520.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií