Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BEURER WL32

Zobraziť katalóg
BEURER WL32
2,8 4 hodnotení
Fototerapia – simulovaný východ slnka (15/30min), budenie rádiom alebo zvukom budíka, možno nastaviť 2 časy budenia, funkcia Snooze (5-60min), 10 predvolieb rádia, nastaviteľná intenzita svetla, svetlo meniace farbu, farebne podsvietený LCD displej, možno použiť ako nočnú lampu, vr. AUX kábla
69,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  RIOZD002 Produktové číslo:  RIOZD002 Stránky výrobcu
BEURER WL32 69,90 € Momentálne nedostupné

BEURER WL32

Bojujete ráno so vstávaním a hľadáte čo najpríjemnejší spôsob začiatku dňa? Stavte na telu prirodzené prebudenie svetlom, ktoré vás krásne naštartuje. Rádiobudík Beurer WL32 simuluje východ slnka a tým presviedča váš cirkadiánny rytmus, že je ten správny čas na vstávanie. Ponúka budenie rádiom či klasickým alarmom a pre milovníkov odkladania vstávania aj funkciou Snooze. Model WL 32 zastane aj funkciu nočnej lampičky, pri ktorej si môžete zvoliť farbu svetla. 

Kľúčové vlastnosti rádiobudíka Beurer WL 32

  • Príjemné budenie vďaka simulácii východu slnka
  • Budenie rádiom alebo zvukom
  • Nastaviteľná intenzita svetla
  • Funkcia odloženého budenia Snooze
  • Nastavenie i dvoch časov budenia
  • Možnosť zmeny svetla podsvietenia
  • AUX vstup pre telefón či MP3 prehrávač
  • Nadčasový dizajn zaujme na prvý pohľad

Prebudí vás do rozjasneného dňa

Potrebujete pri zaspávaní zabrániť vlievaniu pouličného svetla do spálne a ráno vám naopak svetlo chýba? Pomalé rozsvecovanie LED diódy zaistí, že si na vzrastajúci svetlo vaše oči postupne navyknú. Rýchlosť rozvidnievania si volíte medzi 15 a 30 minútami. Telo tak dostane jasný signál, aby sa zo spánku presunulo do aktívnejšej formy. Funkcia fototerapia budíka WL 32 sa tak skvele hodí aj na zimné obdobie, kedy vstávanie za tmy je bežným, hoci nepopulárnym javom. Bude sa vám s ním vstávať lepšie a budete energickejší.  

Beurer WL32 nie je len budík

Nielen pred zaspaním vás rádiobudík poteší možnosťou pripojiť k nemu MP3 prehrávač či telefón pomocou AUX kábla. Spríjemní vám vďaka tomu noc aj deň počúvaním vašej obľúbenej hudby. Svetlo nie je aktívne len pri vstávaní, zapnúť ide bez obmedzenia a stane sa aj vašou nočnou lampičkou. Navyše si môžete uložiť do pamäti hneď 10 rádiových staníc a začať deň od prvého okamihu presne podľa svojho. 

 

Parametre a špecifikácia

Počet predvolieb
10 × Hotovo!
Šírka
123 mm Hotovo!
Výška
120 mm Hotovo!
Hĺbka
123 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,18 kg Hotovo!

Základné parametre

Počet predvolieb
10 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123 mm Hotovo!
Výška
120 mm Hotovo!
Hĺbka
123 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,18 kg Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
LCD displej, Rádio, Budík Hotovo!
Záložná batéria
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEURER WL32 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer WL32. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEURER WL32. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEURER WL32. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BEURER WL32 Ébresztőfény.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií