AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Beyerdynamic DT 131 TV

Zobraziť katalóg
Beyerdynamic DT 131 TV
5 1 hodnotení
Slúchadlá otvorené, dynamické, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20-18000Hz, impedancia 40Ohm, citlivosť 96dB, kábel 6m
Kód:  BEY355a9 Produktové číslo:  449679

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beyerdynamic DT 131 TV

Ak nechcete rušiť okolie nahlas pusteným televízorom alebo si naopak chcete v pokoji vychutnať obľúbený seriál či športový prenos, vyberte televízne slúchadlá Beyerdynamic DT 131 TV.
Model DT 131 TV sa vyznačuje transparentným zvukom s prirodzenou frekvenčnou odozvou. Tá zlepšuje zrozumiteľnosť zvuku, čo oceníte najmä pri hovorenom slove.
O vaše pohodlie sa postarajú vymeniteľné molitanové náušníky a 6 metrov dlhý kábel s integrovaným ovládačom hlasitosti. Nastaviť si môžete hlasitosť každého kanála zvlášť, prípadne zvoliť medzi režimami mono/stereo.


Vlastnosti:

  • Prirodzený, transparentný zvuk
  • Integrovaný ovládač hlasitosti (stereováha, prepínač mono/stereo)
  • 6 m dlhý kábel s jednostranným vedením
  • Pripojenie cez 3,5 mm jack (priložený adaptér 6,3 mm)
  • Zaťažiteľnosť (input power): 50 mW

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beyerdynamic DT 131 TV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyerdynamic DT 131 TV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beyerdynamic DT 131 TV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beyerdynamic DT 131 TV. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beyerdynamic DT 131 TV.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií