Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bezvreckové vysávače

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ vysávača
Bezvreckový
(525)
Vreckový
(27)
Robotický
(312)
Tyčový
(420)
Ručný (samostatný)
(23)
Typ povrchu
Všetky druhy podláh
(725)
Koberce
(557)
Tvrdé podlahy
(508)
Mäkké povrchy
(254)
Čalúnenie
(232)
Určenie
Pre alergikov
(300)
Na zvieracie chlpy
(398)
Antibakteriálny
(190)
Typ upratovania
Vysávanie
(596)
Utieranie
(350)
Mokré čistenie
(241)
Suché čistenie
(459)
Typ napájania
Aku
(679)
S káblom
(184)
Mechanický
(17)
Typ filtra
High Efficiency filter
(49)
Mikrofilter
(44)
HEPA filter
(426)
Vodný filter
(15)
Umývateľný filter
(313)
Príkon
7,4 W
2100 W
-
Hlučnosť
0 dB
96 dB
-
Objem
0 l
56,13 l
-
Hmotnosť
0,34 kg
16 kg
-
Farba
Antracitová
(4)
Azúrová
(2)
Béžová
(5)
Biela
(255)
Bronzová
(7)
Čierna
(373)
Červená
(60)
Fialová
(31)
Grafit
(1)
Hnedá
(5)
Champagne
(3)
Kovová
(1)
Medená
(3)
Metalická
(3)
Modrá
(115)
Antikoro
(1)
Oranžová
(13)
Petrolejová
(1)
Piesková
(1)
Purpurová
(1)
Rose gold
(1)
Ružová
(4)
Ružová zlatá
(1)
Strieborná
(46)
Svetlosivá
(2)
Sivá
(101)
Titánová
(2)
Tmavosivá
(14)
Tyrkysová
(2)
Viac farieb
(19)
Viacfarebná
(1)
Vínová
(3)
Zelená
(31)
Zlatá
(19)
Žltá
(20)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Bezvreckové vysávače nevyužívajú na zber nečistôt klasické vrecká, ale zbernú nádobu, v ktorej rotujúci vzduch/voda pomocou odstredivej sily oddeľuje častice nečistôt. Najväčšou výhodou je teda to, že nemusíte kupovať vrecúška, a tiež stály sací výkon. Ako vybrať bezvreckový vysávač? Prečítajte si viac.

Pokračovať

Ako funguje bezvreckový vysávač a aké sú jeho (ne)výhody?

Bezvreckový vysávač sa hodí na upratovanie klasických nečistôt, ktoré sú ukladané do špeciálnej nádoby. Tú stačí po každom vysávaní iba vysypať – nádoba býva väčšinou priehľadná, a tak vidíte objem vysatých nečistôt.

  • Nemusíte neustále dokupovať vrecká.
  • Niektoré modely sa hodia aj na mokré vysávanie.
  • Vysávač bez vrecka má stály sací výkon.
  • Kvalitné vysávače bezsáčkové majú veľmi účinnú filtráciu.
  • Vysávač bezsáčkový je ekologickejší.
  • Vysávač bez sáčkov býva hlučnejší.
  • Musíte myslieť na vysypávanie nádoby.
  • Je potrebná pravidelná údržba filtra.

Na aké podlahy sa hodia tieto bezsáčkové vysávače? Využijete ich na všetky druhy povrchov, teda na koberce, tvrdé podlahy (plávajúce či drevené podlahy), mäkké povrchy, ale aj čalúnenie.

Uprednostňujete klasický, robotický, ručný, alebo tyčový vysávač bezvreckový?

Okrem klasického variantu na kolieskach so sacou rúrkou v ponuke nájdete aj robotický, ručný alebo tyčový vysávač bezvreckový. Každý vysávač bez sáčku je svojimi vlastnosťami špecifický, avšak všetky majú spoločné to, že namiesto klasických sáčkov sú vybavené nádobkou, do ktorej sa zberajú všetky nečistoty.

Vodné versus cyklónové bezvreckové vysávače – aké sú rozdiely?

Akonáhle vyberáte bezvreckové vysávače, mali by ste sa zamerať aj na typ filtrácie.

  • Cyklónový vysávač bezvreckový funguje na základe rýchlej rotácie vzduchu v nádobke, čím sa pomocou odstredivej sily uvoľňujú aj tie najmenšie čiastočky – vzduch je následne očistený súpravou filtrov.
  • Vodný bezsáčkový vysávač funguje na základe rotácie vody – vodný vír tak zo vzduchu vychytáva všetky nečistoty. Prach je teda rozpustený vo vode, ktorú stačí po vysatí iba vyliať.

i

Cyklónový vysávač bezvreckový nie je príliš vhodný pre alergikov, nakoľko pri vysypávaní nádoby dochádza k rozptýleniu prachu či ku kontaktu s ním. Tomu sa dá zabrániť práve vysávačom s vodným filtrom, kde k rozptýleniu prachu nedochádza.

Kvalitné filtre zaistia, že vám bezvreckové vysávače predvedú efektívne upratovanie

Najlepšou voľbou sú HEPA a EPA filtre, ktoré dokážu veľmi účinne zachytávať mikročastice. Na bezvreckové vysávače sa používajú filtre EPA so stupňami 10 až 12 a HEPA so stupňami 13 a 14. Čím vyššie číslo, tým vyšší stupeň filtrácie. V súčasnosti sú teda najlepšie filtre EPA 12 a HEPA 13, filter HEPA 13 dokáže zachytiť až 99,95 % nečistôt.

Výhodou je, pokiaľ má vysávač bezvreckový umývateľný filter. V tom prípade ho totiž stačí opláchnuť pod tečúcou vodou alebo prefúknuť prúdom vzduchu, čím sa zbavíte najväčších nečistôt.

Hľadáte výkonný vysávač? Bezvreckový model potrebuje vyšší sací výkon

Pokiaľ hľadáte výkonný vysávač, bezvreckový model by mal mať vyšší sací výkon, aby cyklónový efekt fungoval správne a nezanášali sa filtrami. Sací výkon by teda mal byť minimálne 300 W. Príkon sa pohybuje medzi 300 až 2 100 W. Vyšší výkon má síce vplyv na lepší výkon, ale tiež znamená vyššiu spotrebu energie.

Bezvreckový vysávač a energetický štítok – toto je 6 najdôležitejších parametrov

Najdôležitejšie parametre, ktoré by mal spĺňať bezvreckový vysávač, nájdete na energetickom štítku.

  1. Energetická trieda udáva pomer spotreby energie a účinnosti vysávania. Vysávače bezvreckové sa delia do tried A až G s tým, že triedy A (A+, A++, A+++) patria medzi najúspornejšie modely.
  2. Ročná spotreba energie sa pohybuje okolo 20 – 30 kWh, čo predstavuje približne 4 – 8 EUR. Aj napriek tomu, že nie sú rozdiely nijako zásadné, odporúčame úspornejší model, ktorý je aj ekologickejší.
  3. Trieda prachových emisií je dôležitá najmä pre deti, alergikov či astmatikov. Táto trieda totiž udáva účinnosť filtrácie, teda koľko prachu vypustí bezvreckový vysávač späť do vzduchu. Ide opäť o triedy A až G.
  4. Trieda účinnosti vysávania kobercov je opäť rozdelená podľa písmen A až G. Pokiaľ máte doma prevažne koberce, odporúčame voliť čo najvyššiu triedu, ktorá vám zaistí vynikajúce vyčistenie kobercov.
  5. Trieda účinnosti vysávania tvrdých podláh udáva, ako si naopak bezsáčkový vysávač poradí s podlahami (v porovnaní s kobercami vždy o niečo lepšie). Najlepší model nájdete opäť v triede označenej písmenom A.
  6. Hlučnosť by na pohodlné vysávanie mala byť čo najnižšia. Najtichšie vysávače bezvreckové mávajú okolo 60 dB, čo predstavuje hlasný hovor, najhlasnejšie naopak dosahujú až 90 dB, čo je porovnateľné s krikom.

i

Účinnosť vysávania (na koberci aj tvrdých podlahách) je určovaná podľa hodnoty DPU a udáva, aké množstvo prachu bezvreckový vysávač dokáže povysávať v piatich ťahoch tam a späť.

Aká je optimálna kapacita nádobky na bezvreckový vysávač?

To, akú by mal mať bezvreckový vysávač kapacitu nádobky, závisí od toho, aký veľký priestor máte v pláne upratovať. Do bežného bytu či priestorov do 200 m² vám postačí objem medzi 1 – 2 litre. Ak sa chystáte vysávať väčšiu plochu, voľte väčší objem. Pri priemyselných vysávačoch môže dosahovať kapacita nádoby až 20 l.

Bezvreckové vysávače s dlhou prívodnou šnúrou vám zaistia komfortné vysávanie

Bezvreckové vysávače s dlhou prívodnou šnúrou a vysokým akčným rádiusom vám zaistia komfortnejšie vysávanie.

  • Dĺžka prívodného kábla sa pohybuje okolo 2 – 9 metrov. Pokiaľ máte na vysávanie väčšie plochy alebo príliš členitý priestor, vyberajte radšej vždy dlhší, s ktorým bude upratovanie pohodlnejšie.
  • Akčný rádius zahŕňa nielen dĺžku kábla, ale aj telo vysávača a saciu hubicu. Hodnota sa pohybuje medzi 6 až 12 metrami a je dobré voliť čo najväčšiu hodnotu, aby ste nemuseli šnúru často prepájať.

Aké sú názory zákazníkov? Prečítajte si, čo hovoria na bezvreckový vysávač recenzie. Pokiaľ vás skôr zaujíma, čo spotrebitelia najviac nakupujú, pozrite sa na najpredávanejšie vysávače bezvreckové.

Ako získať multifunkčné vysávače bezvreckové? Dostupné sú modely s rôznymi nadstavcami

Príslušenstvo k vysávačom vám ponúka rad doplnkového vybavenia na perfektné upratovanie. Pokiaľ hľadáte skutočnú multifunkčnosť, vysávače bezvreckové ponúknu tiež rôznorodé nadstavce na rôzne typy podláh.

  • Univerzálna kefová hubica je dodávaná k väčšine vysávačov a je vhodná na podlahy aj koberce.
  • Elektrická turbo kefa má vlastný motor a vďaka vyššej priľnavosti vyvíja vysokú saciu silu.
  • Štrbinová hubica sa dostane aj do ťažko prístupných miest a užších priestorov, a tak zaisťuje dokonalé upratovanie.
  • Parketová hubica je šetrná voči laku na parketách aj plávajúcich podlahách, takže nehrozí poškriabanie.

Na čo najdlhšiu životnosť a maximálnu efektivitu sa o bezvreckový vysávač starajte

Bezvreckový vysávač vám môže vydržať veľmi dlhú dobu a zostať tiež dlho efektívny v prípade, že sa oň staráte. To znamená, že musíte udržiavať v čistote filter, ktorý je zanesený prachom, vlasmi a chlpami. Ďalej dbajte na vysypávanie nádobky na prach, a to najlepšie po každom vysatí. Kontrolujte tiež vstupnú hadicu, či nie je upchatá.

i

Ak chcete niečo málo ušetriť a zháňate lacné bezvreckové vysávače, zoraďte si u nás jednoducho tovar od najlacnejšieho. Aké sú ďalšie možnosti, ako získať lacné bezvreckové vysávače? Akcia či bazár ponúkajú skvelé kúsky za zlomok ceny.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
920 položiek
Roborock S8 čierny - Robotický vysávač
Varianty
4,8 115×
Roborock S8 čierny
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,4 l, zberná nádoba o objeme 0,4 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 68,5 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 69 W, rozmery 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, akumulátor, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, čierna farba
599 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROBRV514
4,0 85×
CONCEPT VP4150 Mighty 21,6 V strieborný
Tyčový aku vysávač pre alergikov a na zvieracie chlpy, doba nabíjania 5 h, typ batérie Li-Ion, kapacita batérie 2000 mAh, doba chodu 50 min, epa filter, hlučnosť 81 dB, objem nádržky 0,5 l,
Super cena
106,90 € Ušetríte 2,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CONTV751
4,2 61×
BOSCH BCH3P255 Flexxo
Tyčový vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, na Li-Ion batérie, doba chodu 55 min, doba nabíjania 5 h, umývateľný filter, hlučnosť 82 dB, , ovládanie na tele, rozmery 115 × 26,5 × 18 cm (V׊×H), hmotnosť 3 kg, modrá farba
199,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BSHVT255
4,6 50×
Xiaomi Robot Vacuum X10+
Robotický vysávač s mopom – pre alergikov, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, vreckový, viacúčelový a vodný, na všetky druhy podláh, na vysávanie, suché čistenie, mokré čistenie, bavlnený filter, senzor proti nárazu, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, prispôsobenie povrchu podlahy, detekcia znečistených miest, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, diaľkové ovládanie, indikátor nabíjania, indikátor plného koša, LED displej, LED kontrolka nastaveného stupňa výkonu, regulácia výkonu, trojstupňový čistiaci systém a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 3,5 l, plastová zberná nádoba o objeme 2 l, 3 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 5 cm, laserová a kamerová navigácia, AC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 120 min, doba nabíjania 6 h, hlučnosť 75 dB, automatický oklep, trieda prašnosti L, kompatibilný s Bluetooth, Google Home, Wi-Fi, príkon 1000 W, rozmery 9,7 × 35 × 35 cm (V׊×H), hmotnosť 8,
Zľavnené -7 %
577,90 € 618,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: XIARV070
4,6 62×
ETA Stellar 1221 90000
Bezvreckový vysávač príkon 700 W, hlučnosť 79 dB, 2×HEPA filter, dĺžka kábla 7 m, akčný rádius 10 m, na zbieranie nečistôt, na všetky druhy podláh, tvrdé podlahy, hladké podlahy, na koberce, protialergický, podlahová hubica s výsuvnou kefou, materiál trubice kov, objem nádoby na prach 1,5 l, šírka 42 cm, výška 28 cm, hĺbka 30 cm, farba modrá
79,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETABV533
Philips PowerPro Active FC9555/09 - Bezvreckový vysávač Varianty
4,8 41×
Philips PowerPro Active FC9555/09
Bezvreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, na vysávanie a suché čistenie, umývateľný filter a HEPA H13 filter, príkon 900 W, hlučnosť 76 dB, plastová zberná nádoba o obejme 1,5 l, ovládanie na tele, akčný rádius 9 m, automatické navíjanie kábla, regulácia výkonu a mäkčené kolieska, s teleskopickou trubicou, rozmery 28 × 28 × 41,2 cm (V׊×H), hmotnosť 4,5 kg, sivá a zelená farba
Cenová bomba
159,90 € Ušetríte 40 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIBV570
4,7 17×
BOSCH BBHF214R Readyy'y
Tyčový vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, na Li-Ion batérie, doba chodu 35 min, doba nabíjania 5 h, umývateľný filter, plastová zberná nádoba s objemom 0,4 l, ovládanie na tele, LED osvetlenie, so sacím štetcom, rozmery 116 × 26,5 × 16,5 cm (V׊×H), hmotnosť 2,4 kg, filter súčasťou balenia, červená farba
84,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BOSTV135
SENCOR SVC 510GR-EUE2 Allegro - Bezvreckový vysávač Varianty
4,5 462×
SENCOR SVC 510GR-EUE2 Allegro
Bezvreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, pre alergikov, na vysávanie, mikrofilter, HEPA filter a umývateľný filter, príkon 890 W, hlučnosť 76 dB, zberná nádoba o objeme 2 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 5 m, akčný rádius 7,5 m, automatické navíjanie kábla a parkovacia poloha pre podlahovú hubicu, s teleskopickou trubicou, s hadicou, rozmery 22,5 × 27,7 × 33 cm (V׊×H), hmotnosť 3,5 kg, zelená farba
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAD1185b2
4,3 37×
ETA Falco Smart 2515 90000
Robotický vysávač 2v1 na umývanie podláh, na koberce, na zbieranie nečistôt, na všetky druhy podláh, tvrdé podlahy, hladké podlahy a mäkké povrchy, dĺžka prevádzky 120 min, čas nabíjania 5 h, automatické dobíjanie, predvoľba miestností na upratovanie, senzor proti pádu zo schodov, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností a prispôsobenie povrchu podlahy, objem nádoby 0.6 l, počet bočných štetcov 2, prekoná prechodové lišty do 1,5 cm, spôsob navigácie: gyro, DC motor, typ ovládania diaľkový ovládač, spôsob čistenia: kefy, programy a mopovanie, typ batérie Li-Ion, HEPA filter, hlučnosť 72 dB(A), mobilná aplikácia, bočná kefa, diaľkové ovládanie, mopovací modul s mopovacou tkaninou, mopovacia textília (2ks), nabíjací adaptér, nabíjacia základňa a virtuálna stena, farba strieborná
249 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETARV410
4,4 71×
ETA Verto II 142390000
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, na batérie Ni-MH, doba chodu 15 min, doba nabíjania 5 h, HEPA filter, hlučnosť 80 dB, plastová zberná nádoba, ovládanie na tele, indikátor nabíjania, rozmery 12 × 38,8 × 10,6 cm (V׊×H), hmotnosť 0,9 kg, držiak na stenu súčasťou balenia, biela a zlatá farba
33,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VYSET199
Sencor SVC 730RD-EUE2 Alto Cyclone - Bezvreckový vysávač Varianty
4,7 715×
Sencor SVC 730RD-EUE2 Alto Cyclone
Bezvreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na vysávanie, HEPA filter, príkon 800 W, hlučnosť 76 dB, plastová zberná nádoba o obejme 1,5 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 5 m, akčný rádius 6,5 m, automatické navíjanie kábla a parkovacia poloha pre podlahovú hubicu, s hadicou, s predlžovacou trubicou, rozmery 26 × 28 × 41 cm (V׊×H), hmotnosť 5,8 kg, červená farba
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAD1181d3
4,5 40×
TESLA AeroStar T500
Bezvreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na zvieracie chlpy, na vysávanie, HEPA filter, príkon 800 W, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba o obejme 3 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 7 m, akčný rádius 9 m, s hadicou, rozmery 40 × 28 × 34 cm (V׊×H), hmotnosť 4,6 kg, sivá farba
63,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESBV086
4,4 58×
BOSCH BCH3K2801 Flexxo 2.0
Tyčový vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na suché čistenie, na Li-Ion batérie, doba chodu 55 min, doba nabíjania 5 h, mikrofilter a umývateľný filter, hlučnosť 82 dB, plastová zberná nádoba s objemom 0,4 l, LED osvetlenie, rozmery 115 × 26,5 × 18 cm (V׊×H), hmotnosť 3,3 kg, čierna farba
199,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BOSTV480
Roborock S8 Pro Ultra, čierny - Robotický vysávač
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
4,7 54×
Roborock S8 Pro Ultra, čierny
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,35 l, zberná nádoba o objeme 0,35 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 68,5 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 69 W, rozmery 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, akumulátor, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, čierna farba
1 499 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ROBRV675
4,1 59×
Hyundai VC009
Bezvreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na vysávanie, HEPA filter, príkon 700 W, hlučnosť 80 dB, plastová zberná nádoba o obejme 1,5 l, ovládanie na tele, akčný rádius 8 m, s hadicou, s predlžovacou trubicou, rozmery 28 × 34,5 × 24 cm (V׊×H), hmotnosť 3,9 kg, biela farba
45,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HYUVB432
Rowenta RH2038WO X-Force Flex 9.60 3 v 1 Allergy Auto 100 AW - Tyčový vysávač Varianty Doprava
zadarmo
4,5 112×
Rowenta RH2038WO X-Force Flex 9.60 3 v 1 Allergy Auto 100 AW
Tyčový vysávač – 3v1, s automatickou detekciou povrchu a nečistôt na prispôsobenie výkonu, na všetky typy podláh, na koberce, na vysávanie, sací výkon až 100AW, digitálny displej s ukazovateľom nutnosti vyčistenia filtra, flexibilná ohybná trubica, doba nabíjania 3h, typ batérie Li-Ion, kapacita batérie 18V, funkcia intenzívneho výkonu Boost, doba chodu až 45min, filter HEPA, umývateľný filter, hlučnosť 83dB, objem nádržky 0,4l, vyberateľná dobíjacia batéria, napájacia stanica osadená na stenu, motorizovaná hlavica s osvetlením LED, hubica na čalúnenie, štrbinová hubica, ľahká konštrukcia s hmotnosťou vysávača iba 2,2kg, farba fialová a čierna, 15-ročná garancia na opravu
184,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ROWTV027
Roborock S8+ čierny - Robotický vysávač
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 47×
Roborock S8+ čierny
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,35 l, zberná nádoba o objeme 0,35 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 68,5 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 69 W, rozmery 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, akumulátor, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, čierna farba
899 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROBRV538
4,6 123×
ETA Salvet 0513 90000
Bezvreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, pre alergikov, na vysávanie, HEPA filter, príkon 700 W, hlučnosť 70 dB, plastová zberná nádoba o obejme 2,2 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 7 m, akčný rádius 10 m, automatické navíjanie kábla, indikátor plného koša, parkovacia poloha pre podlahovú hubicu a mäkčené kolieska, s teleskopickou trubicou, rozmery 28,5 × 42 × 29,5 cm (V׊×H), hmotnosť 6,58 kg, zásobník na nečistoty na vysávanie súčasťou balenia, biela a červená farba
94,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETASA130
4,3 34×
SENCOR SVC 0741YL-EUE3 3 v 1 CLEAN&MOP&GO
Tyčový vysávač – s mopom, aku, na všetky druhy podláh, na mokré čistenie, na suché čistenie, na Li-Ion batérie, doba chodu 85 min, doba nabíjania 5 h, HEPA filter, objem zbernej nádoby 1 l, indikátor nabíjania a LED osvetlenie, rozmery 113 × 26 × 16 cm (V׊×H), hmotnosť 3 kg, mopovacia textília súčasťou balenia, čierna a žltá farba
159,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SENTV801
Dyson Gen5detect Absolute - Tyčový vysávač Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 20×
Dyson Gen5detect Absolute
Tyčový vysávač – aku, na všetky druhy podláh, pre alergikov, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, na suché čistenie, na vysávanie, na Li-Ion batérie, doba chodu 70 min, doba nabíjania 4,5 h, HEPA filter, príkon 660 W, plastová zberná nádoba s objemom 0,77 l, ovládanie na tele, indikátor nabíjania, LED displej a LED kontrolka nastaveného stupňa výkonu, rozmery 128 × 28 × 25 cm (V׊×H), hmotnosť 3,5 kg, fialová a sivá farba
899 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: DYStv23
4,7 47×
ORION Metla mechanická QUICK FLOOR
Aku metla všetky druhy podláh, mechanický, výška 107 cm
23,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIOZ310
CONCEPT VP6200 ICONIC Aqua Flex 29,6 V 60 min - Tyčový vysávač Varianty
4,2 30×
CONCEPT VP6200 ICONIC Aqua Flex 29,6 V 60 min
Tyčový vysávač – s mopom, aku, na všetky druhy podláh, pre alergikov a na zvieracie chlpy, na mokré čistenie, na suché čistenie, na vysávanie, na Li-Ion batérie, doba chodu 60 min, doba nabíjania 5 h, HEPA filter a HEPA H13 filter, príkon 450 W, hlučnosť 82 dB, objem zbernej nádoby 0,5 l, ovládanie na tele, hmotnosť 2,75 kg, mopovacia textília, nádobka na vodu a držiak na stenu súčasťou balenia, čierna a strieborná farba
Cenová bomba
187,90 € Ušetríte 61,10 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: TYCON413
Rowenta RH2078WO X-Force Flex 9.60 3v1 Animal Auto 100AW - Tyčový vysávač Varianty Doprava
zadarmo
4,5 112×
Rowenta RH2078WO X-Force Flex 9.60 3v1 Animal Auto 100AW
Tyčový vysávač – 3v1, s automatickou detekciou povrchu a nečistôt na prispôsobenie výkonu, na všetky typy podláh, na koberce, na vysávanie rôznych nečistôt a zvieracích chlpov, sací výkon až 100 AW, digitálny displej s ukazovateľom nutnosti vyčistenia filtra, flexibilná ohybná trubica, doba nabíjania 3 h, typ batérie Li-Ion, kapacita batérie 18 V, funkcia intenzívneho výkonu Boost, doba chodu až 45 min, filter HEPA, umývateľný filter, hlučnosť 83 dB, objem nádržky 0,4 l, vyberateľná dobíjacia batéria, napájacia stanica osadená na stenu, motorizovaná hlavica s osvetlením LED, hubica na čalúnenie, rotačná mini turbokefa, štrbinová hubica, ľahká konštrukcia s hmotnosťou vysávača iba 2,2 kg, farba červená a čierna, 15-ročná garancia opravy
199,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ROWTV238
4,4 33×
Einhell - Vysávač pre mokré a suché vysávanie TC-VC 1820 S
Priemyselný vysávač – bezsáčkový, bez oklepu, aku, na mokré čistenie, na batérie Li-Ion, bavlnený filter, príkon 1250 W, kovová zberná nádoba o objeme 20 l, dĺžka kábla 3 m, akčný rádius 5 m, rozmery 46 × 32,5 × 32 cm (V׊×H), hmotnosť 4,7 kg, čierna a červená farba
52,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BOF013d

Bezvreckové vysávače

Bezvreckové vysávače

Bezvreckový vysávač sa stal moderným pomocníkom pri upratovaní domácností po celom svete. Jednou z výhod vysávačov bez vreciek je, že nemusíte neustále dokupovať príslušenstvo v podobe vreciek.

Jednoduché odstránenie prachu

Vírenie prachu v domácnosti je problém starý ako samo bývanie. Našťastie sme v boji s ním dosiahli značné pokroky v podobe širokej ponuky vysávačov preverených výrobcov. Ak chcete staviť na istotu, siahnite po bezvreckových vysávačoch ETA či Philips.

Aj na hrubú nečistotu

Sáčkové vysávače sú vhodné na bežnú prevádzku, naopak bezsáčkové vysávače využijete na odstránenie hrubej špiny. Bez ohľadu na typ vášho pomocníka je možné zvýšiť výkon príslušenstvom k vysávačom. Napríklad turbokefa zvýši účinnosť vysávania až o niekoľko desiatok percent!

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné bezvreckové vysávače Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie bezvreckové vysávače Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie bezvreckové vysávače Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii bezvreckové vysávače recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií