AP+ nový vizuál PET

Bialetti Brikka Elite pre 2 šálky

Zobraziť katalóg
Bialetti Brikka Elite pre 2 šálky
4,5 2 hodnotení
Moka kávovar – pre všetky druhy ohrevu okrem indukcie
Kód:  PTKAV001 Produktové číslo:  8006363012157 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bialetti Brikka Elite pre 2 šálky

Čím bohatšia pena, tým lepšia káva. Uvažujete o káve podobne? Moka kanvička Brikka naplní vašu šálku kávou s oveľa intenzívnejšou chuťou a ozdobí ju vyššou vrstvou bohatej peny než akýkoľvek iný porovnateľný kávovar. Tajomstvo kanvičky Brikka spočíva v patentovanom ventile, ktorý je úplne iný ako u predchádzajúcich modelov a pracuje s omnoho vyšším tlakom – pri každej príprave kávy tak dosiahnete veľmi bohatú penu a príprava trvá kratšiu dobu. Ďalším príjemným efektom je intenzívnejšia chuť a vôňa, než v bežnom moka kávovare, a to vďaka až dvojnásobnému pomeru extrakcie. S kanvičkou pripravíte veľmi rýchlo kávu porovnateľnú s klasickým espressom.

Kľúčové vlastnosti

  • Až 2 šálky kávy
  • Všetky typy varičov, okrem indukcie
  • Extra bohatá pena
  • Patentovaný ventil
  • Intenzívna chuť a rýchla príprava

 

Špičková kvalita

Moka kanvička Brikka je vyrobená z odolného lešteného potravinárskeho hliníka a má osemhranné telo, ktoré zaručuje ideálne vedenie tepla. Kávovar je možné používať na všetkých typoch varičov, okrem indukcie. Pohodlná rukoväť a držiak viečka sú z plastu. Riad z hliníka býva neobľúbený, v tomto prípade to však neplatí. Vnútro kávovaru sa po čase používania potiahne patinou, a nasaje chuť kávy. Práve kvôli tejto chuti a jednoduchosti celého ústrojenstva sú kanvičky Bialetti celosvetovo tak obľúbené. Vďaka okienku vo viečku môžete celý proces prípravy kávy pohodlne pozorovať.

Objem:
0,08 l

Vhodná pre:
2 šálky

 

Parametre a špecifikácia

Materiál
Hliník Hotovo!
Kapacita v šálkach
2 Hotovo!
Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!
Zdroj ohrevu
Plyn, Elektrina, Sklokeramika Hotovo!
Typ
Elektrická Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Hliník Hotovo!
Kapacita v šálkach
2 Hotovo!
Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Zdroj ohrevu

Zdroj ohrevu
Plyn, Elektrina, Sklokeramika Hotovo!

Typ

Typ
Elektrická Hotovo!
Typ sporáka
Sklokeramický, Plynový Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, mal by som dotaz k prevedeniu. Dodávaná moka konvička pre 2 šialky je celostrieborná alebo je jej spodná časť čierna ako je tomu pri Vami predávanej verzie pre 4 šialky? Ďakujem

Diskusia a poradňa k Bialetti Brikka Elite pre 2 šálky
Príslušenstvo pre Bialetti Brikka Elite pre 2 šálky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bialetti Brikka Elite pro 2 šálky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bialetti Brikka Elite Kocher für 2 Tassen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bialetti Brikka Elite Kocher für 2 Tassen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bialetti Brikka Elite 2 csészés mokka főző.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií