Stellar Blade Alzaboxy

BigBen Gyroxus 3D

Zobraziť katalóg
BigBen Gyroxus 3D
Herná pretekárska sedačka na pripevnenie volantu a pedálov, PS3, 3D efekty - nakláňanie, bezdrôtové pripojenie
Kód:  BGB500b Produktové číslo:  gyroxus3d

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BigBen Gyroxus 3D

Hráte na PS3 a cítite tú potrebu posunúť vaše hranie na vyššiu úroveň? S pretekárskou sedačkou BigBen Gyroxus 3D si túto potrebu splníte. Sedačka totiž podporuje pokrokové 3D efekty, ktoré vás vtiahnu do stredu deja pri hraní rôznorodých žánrov. Môžete teda hrať letecké, závodné, akčné, športové, a napríklad aj bojovné hry. Uprostred sedačky sa nachádza konzola na upevnenie vášho herného zariadenia. Komunikácia medzi hernou konzolou a sedačkou s ovládačom prebieha bezdrôtovo. Ak uprednostňujete hranie pretekárskych hier, môžete si na konzolu upevniť volant. Samozrejmosťou je tiež možnosť upevnenia pedálov.   

Kľúčové vlastnosti

  • 3D efekty
  • Kompatibilita s PS3 hrami
  • Bezdrôtová komunikácia s hernou konzolou PS3
  • Polohovateľné operadlo chrbta
  • Extra veľký podstavec na stabilitu
  • Možnosť upevnenia volantu s pedálmi
  • Ovládač pre PS3 súčasťou balenia

Vynikajúci posed a stabilita

Sedačku si pre svoje herné radovánky môžete upraviť podľa seba, a to vďaka polohovateľnému operadlu chrbta. Ani pri tých najväčších pohyboch tela v zápale koncentrovanej zábavy sa nemusíte obávať prepadnutiu. Sedačka BigBen Gyroxous 3D stojí na extra veľkých nohách a širokom podstavci. Na stabilite počas hrania pridáva predĺžená podnožka. Sedačka je pohodlná aj pre vyššie postavy. 

Ovládač v balení

Ďalšou z výhod tejto sedačky je obsah balenia. Ten totiž obsahuje ovládač značky BigBen kompatibilný s vašou PS3 konzolou. Teda nemusíte riešiť kúpu nového ovládača. 

Parametre a špecifikácia

Kompatibilné príslušenstvo
Volant, Pedále Hotovo!
Nosnosť
125 kg Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilné príslušenstvo
Volant, Pedále Hotovo!

Technické parametre

Nosnosť
125 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim,podporuji to take ps4 a je mozne to vyzkouset u vas?diky

Diskusia a poradňa k BigBen Gyroxus 3D
Príslušenstvo pre BigBen Gyroxus 3D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BigBen Gyroxus 3D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BigBen Gyroxus 3D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BigBen Gyroxus 3D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BigBen Gyroxus 3D.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií