PET AP+ plus nový vizuál

BIGBEN PS3PADRFTOMB

Zobraziť katalóg
BIGBEN PS3PADRFTOMB
5 1 hodnotení
Gamepad na PS3, bezdrôtový, Bluetooth, vibrácie, batéria Li-Pol 700mAh, dosah až 10m
Kód:  BGB436a Produktové číslo:  PS3PADRFTOMB

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BIGBEN PS3PADRFTOMB

Užite si vzrušujúce hranie bez obťažujúcich káblov. Bezdrôtový gamepad BIGBEN v limitovanej edícii Tomb Raider poskytuje jedinečné pohodlie a funkcie na dokonalé ovládanie akékoľvek hry. Ovládač disponuje senzorom náklonu a dvoma vibračnými motormi pre ešte väčší zážitok z hry. O napájanie sa stará integrovaná Li-Pol batéria s kapacitou 700 mAh a dosah gamepadu je až 10 metrov. Perfektný úchop a presné hranie zaručujú protišmykové ergonomické spúšťače a gumené gripy. K svojej konzole pripojíte ovládač prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtový gamepad
  • Kompatibilný s Playstation 3
  • Dosah až 10 metrov
  • Podsvietené tlačidlá
  • Vibrácie
  • Senzor náklonu
  • Integrovaná batéria 700 mAh
  • Možno použiť aj s PC
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIGBEN PS3PADRFTOMB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bigben PS3PADRFTOMB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bigben PS3PADRFTOMB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bigben PS3PADRFTOMB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bigben PS3PADRFTOMB játékvezérlő.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií