Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Doručení zdarma mini AD gaming

BIGBEN PS4DUALCHARGER čierny

Zobraziť katalóg
BIGBEN PS4DUALCHARGER čierny
Dobíjacia stanica – pre 2 bezdrôtové ovládače PS4, 2x USB
Kód:  BGB430 Produktové číslo:  PS4DUALCHARGER
BIGBEN PS4DUALCHARGER čierny Predaj skončil

BIGBEN PS4DUALCHARGER čierny

Ako už názov napovedá, PS4DUALCHARGER je štýlová stanica pre ovládače hernej konzoly PlayStation 4. Stanica doplní energiu do vašich ovládačov pre ďalšie hranie a tiež ovládačom stanovuje miesto, takže už nebudú nikde prekážať. Minimálny pôdorys, kedy sú 2 ovládače nad sebou, je výhodou z hľadiska estetiky aj ušetrenie miesta, ktoré býva v obývačke vyvážený zlatom. Ďalšie 2 ovládače pojmú zadné USB porty (káble nie sú súčasťou). Táto stanica pripraví vaše ovládače za 5 hodín znovu do boja.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlová stanica pre oficiálne ovládače DualShock konzoly PlayStation 4
  • Dva ovládače nad sebou vyzerajú dobre a ušetrí miesto
  • Dva USB porty pre dobíjanie ďalších 2 ovládačov
  • Dobitie batérie za 5 hodín
  • Vlastné napájanie cez adaptér
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIGBEN PS4DUALCHARGER čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bigben PS4DUALCHARGER černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bigben PS4DUALCHARGER schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bigben PS4DUALCHARGER schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bigben PS4DUALCHARGER fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií