Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Biolight PregAid WT2

Zobraziť katalóg
Biolight PregAid WT2
4,8 5 hodnotení
Teplomer kontaktný do úst, rýchlosť merania 180s, s mobilnou aplikáciou
Kód:  BIOL002 Produktové číslo:  PBH-001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Biolight PregAid WT2

Bazálny ovulačný teplomer Biolight PregAid WT2 zaručuje úplne presné meranie. Dáta možno navyše jednoducho preniesť do aplikácie PregAid, ktorá s nimi vie pracovať. Vďaka tomu budete vždy poznať svoje plodné dni, príchod menštruácie, ale umožňuje tiež určiť možnosť tehotenstva. Ak sa teda zahrávate s myšlienkou na rozšírenie rodiny, alebo vás trápi nepravidelný cyklus, tento teplomer by vám určite nemal doma chýbať. 

Dôležité prednosti

  • Bazálny ovulačný teplomer umožňujúci presné meranie
  • Vhodný pre ženy, ktoré chcú otehotnieť alebo ich trápi nepravidelný cyklus
  • Jednoduché používanie
  • Možnosť ukladať dáta do cloudu a zdieľať ich s priateľom

Teplomer Biolight sa používa naozaj ľahko

V podstate stačí, ak ho ráno zapnete a budete merať cca 3 minúty pod jazykom, čo stačí k inteligentnej analýze a prehľadnému grafickému znázorneniu. Namerané hodnoty je pritom možné ukladať do cloudu alebo zdieľať s partnerom. Poteší aj dlhá výdrž batérie a kompatibilita so zariadeniami iPhone 4s + / Android 4.3+. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Kontaktný Hotovo!
Spôsob použitia
Do úst Hotovo!
Rýchlosť merania
180 s Hotovo!
Špeciálne funkcie
S mobilnou aplikáciou Hotovo!
Minimálna teplota
25 °C Hotovo!

Typ

Typ
Kontaktný Hotovo!
Spôsob použitia
Do úst Hotovo!

Špeciálne funkcie

Rýchlosť merania
180 s Hotovo!
Špeciálne funkcie
S mobilnou aplikáciou Hotovo!

Rozsah merania

Minimálna teplota
25 °C Hotovo!
Maximálna teplota
45 °C Hotovo!

Možnosť prepnutia °C na °F

Možnosť prepnutia °C na °F
ÁNO Hotovo!

Typ napájania

Typ napájania
CR1220 Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, proč je teploměr stále v nabídce když není funkční? Aplikace se nedá s telefonem spárovat a nedá se tak používat. Proč Alza nabízí nefungující výrobek? Nedělá vám to špatnou reklamu?

Dobry den Koukal jsem na EVOLVEO AudioConverter XS ale proste nejsem si jisti a chcy se zaptat. Muze se na ten audio convereter pripojit dva para ruzna sluchatka prez bluetooth a TV,nebo je neco jine na co se muzu podivat? Prosim o rada Zoran Tsvetkosi Ino Health Logistics sro [email protected]

Dobry den, nevite zda je potreba merit pouze s prilozenym “obalem” na merici sondu? Obalu u toho bylo pouze 5 a ja netusim, kde sehnat dalsi. Nikde jsem nic nenasla.

Dobrý den, po zakoupení teploměru a přečtení návodu jsem zjistila, že před měřením musí být na teploměr nasazen trojúhelníkový jednorázový kryt, který byl u v balení v počtu 5ks. Co tedy ty další dny?

Aplikace pro Android není v Google Play už k dispozici Odkaz do neznáma Kde mám aplikaci sehnat?

Dobrý deň, pri pokuse o založenie účtu v aplikácii mi napíše: accessing server exception. Bude aplikácia niekedy ešte opravená? Fungujem na gestmode, kde nemám istotu zálohovania dát...

Dobrý den, můj telefon iPhone X zařízení vůbec nevidí. Zkoušela jsem i restartovat, nepomohlo. Máte někdo zkušenost?

Dobrý den Prosím bude aplikace kompatibilní s Androidem 9? Děkuji.

Dobrý deň, zakúpil som tento výrobok a máme problém s pripojením k telefónu. Skúšal som to na svojom SAMSUNG Galaxy S9+ kde je Android 9, následne na druhom takom istom, kde bežal ešte Android 8 ako aj na tablete SAMSUNG Tab A (2016) s Androidom 8. Po spustení teplomera začne cyklicky blikať na modro ledka 2x, pauza, 2x, pauza atď, v aplikácii zobrazené "pripájanie" resp. "searching devices". Skúsil som aj párovanie v telefóne priamo v bloetooth menu, popričom sa blikanie modrej ledky zmenilo na krátke modré blikanie, avšak nakoniec tiež pripojenie neúspešné. Čo robím nesprávne resp. ako postupovať ďalej? Ďakujem!

Dobrý den. Opravdu je aplikace spárovatelná jen s jedním typem Androidu? Já mám Android 5.1. Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Biolight PregAid WT2
Príslušenstvo pre Biolight PregAid WT2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Biolight PregAid WT2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Biolight PregAid WT2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Biolight PregAid WT2.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií