alzaplus segmenty sda v2

Bionaire BAP001X

Zobraziť katalóg
Bionaire BAP001X
4,2 21 hodnotení
Čistička vzduchu príkon 60 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 74 m2, maximálna hlučnosť 55 dB(A), minimálna hlučnosť 28 dB(A), filter: hepa a predfilter, časovač a displej
Kód:  EAZ7001s Produktové číslo:  5011773054096 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bionaire BAP001X

Čistička vzduchu Bionaire BAP001X je sofistikované, komplexné riešenie čistenia vzduchu pre miestnosti s maximálnou rozlohou 74 m2. Vďaka svojej priestorovo úspornej konštrukcii ju môžete umiestniť ako do obytnej miestnosti, tak aj do kancelárie. Zaujme aj svojim klasickým bielym dizajnom, perfektne sa tak hodí do všetkých typov interiérov. Nízka hmotnosť zaručí jednoduchú prenositeľnosť a určite poteší nízka úroveň hlučnosti, ktorá je iba 55 dB.

Čistička disponuje štvorstupňovým filtračným systémom, ktorý zahŕňa prací predfilter zachytávajúci veľké nečistoty. Ďalšou časťou je umývateľný HEPA filter. Ten zachytí až 99% nečistôt s veľkosťou od 0,002 mm. Zvládne tak odfiltrovať častice prachu, pele, zvieracie alergény či roztoče. Dezinfekčná ultrafialová lampa účinne ničí rôzne druhy baktérií a vírusov. Spolu s fotokatalickou oxidáciou ničí prchavé organické zlúčeniny a pachy vrátane škodlivých látok ako je formaldehyd, amoniak, toxické plyny a mnoho ďalších bežných nečistôt.

Nezávislý ionizátor uvoľňuje záporné ióny, ktoré na seba viažu častice prachu, peľu, dymu alebo zvieracích alergénov a napomáha tak k ich zachyteniu na filtri. Funkcia ionizácie aj UV dezinfekcia  sa dá samostatne vypnúť. Samozrejmosťou je časovač pre vypnutie prístroja po 2, 4, 6 a 8 hodinách. Nastavené hodnoty sa zobrazujú na prehľadnom LCD displeji. Optimálne výsledky dosiahnete jednoduchým pravidelným čistením filtrov bez toho, aby ste museli čokoľvek zložito demontovať.

Parametre a špecifikácie:

Farebné prevedenie:
Biele

Rozmery:
690 × 270 × 180 mm

Hmotnosť:
5,1 kg

Príkon:
60 W

Hlučnosť:
55 dB

Počet rýchlostí ventilátora:
5

Parametre a špecifikácia

Príkon
60 W Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
74 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
55 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
28 dB(A) Hotovo!
Výbava
Displej Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
60 W Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
74 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
55 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
28 dB(A) Hotovo!
Výbava
Displej Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

aký máte prúd vzduchu? fúka to rovno? mne to fúka do boku, neviem či to je účelovo tak, alebo prenášaním sa zablokoval, nie je to vada, otočím si ako potrebujem, len som zvedavý

Je potrebne dokupovat filtre? dakujem

Diskusia a poradňa k Bionaire BAP001X
Príslušenstvo pre Bionaire BAP001X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bionaire BAP001X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bionaire BAP001X.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií