AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bionaire BUH003X

Zobraziť katalóg
Bionaire BUH003X
5 1 hodnotení
Zvlhčovač vzduchu ultrazvukový, chladná hmla, vhodný pre miestnosti do 12 m2, výkon 100 ml/hod., doba prevádzky až 10 hodín
Kód:  BIOZV001 Produktové číslo:  BUH003X

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bionaire BUH003X

Suchý vzduch nielenže vysušuje sliznice dýchacích ciest, čo môže viesť k vzniku infekcií a alergických reakcií, ale neprospieva ani pokožke, domácim kvetinám alebo miláčikom. Z toho dôvodu je v zimnom období dobre  dosiahnuť optimálnu vlhkosť vzduchu prostredníctvom prístrojov na to určených. Jedným z nich je aj moderný zvlhčovač vzduchu Bionaire, ktorý pracuje s ultrazvukovou metódou. To v praxi znamená, že vytvára studenú hmlu, čím do ovzdušia vypúšťa čistú a sviežu paru. Viditeľná chladná hmla vás ako mávnutím čarovného prútika zbaví všetkých ťažkostí vyplývajúcich z príliš suchého vzduchu spôsobeného nízkym percentom vody vo vzduchu. Pretože, ako už teraz vieme, voda dáva život, a tým sa treba riadiť. Je vhodný pre malé miestnosti s rozlohou do 12 metrov štvorcových.

Kľúčové vlastnosti

  • Nízka spotreba vody
  • Nízka hlučnosť
  • Automatické vypnutie pri nedostatku vody v nádrži
  • Odnímateľná nádrž s držiakom na bezproblémovú manipuláciu

Dlhá doba prevádzky

Vďaka unikátnej funkcii dlhej doby prevádzky môžete pokojne spať a dýchať z plných pľúc čerstvý vzduch po celú noc. Zvlhčovač vody Bionaire totiž vyniká mimoriadne dlhou dobou prevádzky - až 10 hodín. Z toho dôvodu dokáže kompletne fungovať po celú noc bez nutnosti výmeny vody.

 

Parametre a špecifikácia

Odporúčaná veľkosť miestnosti
12 m2 Hotovo!
Príkon
21 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
100 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
1 l Hotovo!
Hlučnosť
25 dB Hotovo!

Vlastnosti

Odporúčaná veľkosť miestnosti
12 m2 Hotovo!
Príkon
21 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
100 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
1 l Hotovo!
Hlučnosť
25 dB Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Udržovanie vlhkosti Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
180 mm Hotovo!
Šírka
180 mm Hotovo!
Výška
190 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bionaire BUH003X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIONAIRE BUH003X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Luftbefeuchter Bionaire BUH003X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Luftbefeuchter Bionaire BUH003X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bionaire BUH003X-I Cube párásító.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií