Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

BIOTHERM Homme Double Set

Zobraziť katalóg
BIOTHERM Homme Double Set
Kozmetická sada – obsahuje: Scooting Balm After Shave 100ml + Shaving Foam 50ml + Cosmetics Bag
Kód:  VBAL632 Produktové číslo:  8024417113025
BIOTHERM Homme Double Set Predaj skončil

BIOTHERM Homme Double Set

Vyberáte darčekovú kazetu pre muža? Kozmetická sada BIOTHERM Homme Double Set bude tá pravá. Obsahuje základnú kozmetiku, ktorú využije každý muž, ktorý si holí fúzy. Nájdete tu penu na holenie Shaving Foam a balzam Soothing Balm After Shave. Kozmetická sada je dodávaná v kozmetickej taštičke, je teda vhodná ako darček. S touto sadou bude vaša pokožka dokonale hydratovaná a navyše bude skvele voňať. Pripomeňte si leto a kúpte kozmetickú sadu BIOTHERM Homme Double Set.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady BIOTHERM Homme Double Set

  • Kozmetická sada BIOTHERM Homme Double Set pre mužov
  • Výhodná sada vody po holení a balzamu po holení
  • Dokonale hydratuje pokožku a zanecháva sviežu vôňu
  • Pena na holenie Shaving Foam na dokonalé oholenie
  • Balzam Soothing Balm After Shave pre citlivú pokožku po holení
  • Sada je dodávaná s kozmetickou taštičkou

Svieža vôňa s kozmetickou sadou BIOTHERM Homme Double Set

Pena na holenie Homme Foam Shaver podporuje zdravý vývoj pokožky. Obsahuje jarnú termálnu vodu obohatenú o potrebné minerály. Vďaka tomu predchádza poškodeniu, ktorému sa niekedy pri holení nevyhnete. Navyše zanechá vašu pokožku hebkú a jemnú. Je vhodná pre citlivú pleť. Po holení penu dôkladne opláchnite a použite balzam Soothing Balm After Shave. Tento prípravok je vyvinutý špeciálne pre mužov. Ľahko sa vtiera a hydratuje. Pleť má potom zdravý a hebký vzhľad.

Zloženie:
Balzam:
Aqua, Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Butyrospermum Parkii Butter, Elaeis Guineensis Oil, Glycerin, Bisabolol, Squalane, Dimethiconol, Phenoxyethanol, PVM/Madecadiene Crosspolymer, Triethanolamine, Panthenol, Allantoin, Lecithin, Chlorphenesin, Methylparaben, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Farnesol, Linalool, Tocopherol, Vitreoscilla Ferment, Disodium Edta, Butylparaben, Ethylparaben, Sodium Hyaluronate, Butylphenyl Methylpropional, Propylparaben, Limonene, Coumarin, Citral, Benzyl Alcohol, Eugenol, Citronellol, Gernaiol, Parfum

Pena:
Aqua, Stearic Acid, Triethanolamine, Palmitic Acid, Glycerin, Isobutane, Laureth-23 Butane, Polysorbate 20, Propane, Myristic Acid, Dimethiconol Stearate, Allantoin, Polyquaternium-7, Linalool, Limonene, Hydrolyzed Algin, Vitreoscilla Ferment, Zinc Sulfate, Parfum

Obsah balenia:
Balzam po holení BIOTHERM Homme Soothing Balm After Shave 100 ml
Pena na holenie BIOTHERM Homme Shaving Foam 50 ml
Kozmetická taštička

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Homme Double Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIOTHERM Homme Double Set.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií