Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bissell CrossWave

Zobraziť katalóg
Bissell CrossWave
4,4 19 hodnotení
Viacúčelový vysávač – multifunkčný 3v1, použitie na tvrdé podlahy a koberce, nádoba na čistú vodu 0,82l, nádoba na nečistoty 0,62l, otočná hlava o 60°, vyberateľná kefa, LED svetlo, dotykové ovládanie
Kód:  BISVY003 Produktové číslo:  17132 Stránky výrobcu

Bissell CrossWave


Rozliata káva na podlahe, zašpinený koberec či otravné chlpy z vášho štvornohého miláčika? S tým všetkým si bez problémov poradí špičkový multifunkčný vysávač Bissel CrossWave. Vďaka systému dvoch nádob udrží čistú a špinavú vodu pekne oddelene a nebude mu prekážkou ani prechádzanie z tvrdých podláh na koberce. V jedinom kroku ich zvládne vysať, umyť a dokonca aj osušiť. Vyskúšajte trošku iný typ upratovania, než na ktorý ste zvyknutí!



Hlavné prednosti vysávača Bissell CrossWave

  • Špičkový vysávač 3 v 1
  • Systém dvoch nádob na vodu a nečistoty
  • Vysáva, umýva a suší podlahu v jedinom kroku
  • Otočná hlava a LED osvetlenie
  • Vyberateľná kefa

Čistite ľahko a rýchlo

Bissell CrossWave sa stane vaším neoceniteľným pomocníkom pri čistení podláh, pretože v jedinom kroku podlahu vysajete, umyjete a zároveň aj vysušíte. Skvelý valec s kefou odstráni aj odolnejšie škvrny a neumožňuje, aby sa špinavá voda z nádržky dostala späť na teraz čistý povrch – či už ide o tvrdé podlahy alebo koberce.


Veľmi účinný pomocník

Čistenie všetkých typov podláh a kobercov bude hračkou, vďaka silnému 560 W motoru. Bissell CrossWave sa postará o dôkladné upratovanie aj tých najmenších čiastočiek. V spojení s jeho jedinečnou ergonómiou, flexibilitou a úchvatným dizajnom, za čo tiež získal prestížne ocenenie Red Dot Award 2017, si tak určite získa vašu priazeň.



Jednoduchá manipulácia

Vysávač Bissell CrossWave vyniká svojou kompaktnosťou a jednoduchou manipuláciou. Pomocou dotykového ovládania si zvolíte, ktorý typ podlahy hodláte teraz vysávať – ??na výber sú dve možnosti, a to tvrdé podlahy a koberce. Vďaka dostačujúcej dĺžke kábla 7,5 m a hlave otočnej až o 60°, ktorá sa tak ľahko pohybuje v okolí nábytku a tiež pod ním, bude upratovanie vašej domácnosti bezproblémové a rýchle. Zároveň Bissell CrossWave disponuje sympaticky nízkou hmotnosťou – len 5,2 kg, teda vysávanie s ním nie je únavné.


Doplňujúce informácie:

Nádoba na čistú vodu:
0,82 l

Nádoba na nečistoty:
0,62 l

Dĺžka napájacieho kábla:
7,5 m

Hmotnosť:
5,2 kg

Parametre a špecifikácia

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Dĺžka kábla
7,5 m Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!
Príkon
560 W Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
7,5 m Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Kefy
Rotačná Hotovo!

Príkon

Príkon
560 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
5,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jde vysávat koberec bez namočení? Bez mytí?

Dobry den, kde se daji sehnat cistici roztoky do tohoho vysavace? Nikde nejsou k dostani. Mate v planu je dodat? Dekuji

Dobrý den, cca rok mi vysavač fungoval perfektně, po zakoupení nového filtru a kartáče se vysavač tak po 10 vteřinách sám od sebe vypnul a víc nic, poradíte co s ním muže být?

Dobrý den, je součástí také odnímatelný ruční vysavač?

Dobrý den dá se prosím používat i na vinylové podlahy děkuji

Dobry den, jde pouzit tenhle vysavac a mop v jednom i na plovouci podlahy? Dekuji Stepanka

Dobrý den, prosím o info, zda nasává i špinavou vodu nebo funguje podobně jako vac a stream titanium, ten totiž mám, je super, ale musím často měnit hadry.

Dobrý den, vysavač Bissell CrossWare jste prodávali s dárkem dalšího kartáče. Tato akce v současné době není. Bude se tato akce opakovat ??

Co znamena samocistici podstavec? Jak to funguje?

Dobrý den.. Možná že to je blbá otázka. Chci se zeptat zda tento přístroj dokáže vysávat bez funkce mytí ?

123
Diskusia a poradňa k Bissell CrossWave
Príslušenstvo pre Bissell CrossWave Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bissell CrossWave. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bissell Crosswave. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bissell Crosswave. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bissell CrossWave.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií