AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bissell Hydroclean Proheat Complete

Zobraziť katalóg
Bissell Hydroclean Proheat Complete
5 1 hodnotení
Tyčový vysávač na vysávanie a hĺbkové čistenie, 2000 W, vodná filtrácia 3 v 1, kapacita nádoby 4 l, zahrievacia doba 60 sekúnd, umývateľný Hepa filter, patentovaný vstavaný vodný ohrievač, Microban, antibakteriálna ochrana produktu, udržuje sviežosť a čistotu, bezvreckový, kábel 6 m, hladina hluku 82 dB
Kód:  BISVY006 Produktové číslo:  11120225587

Bissell Hydroclean Proheat Complete

Multifunkčný bezvreckový vysávač Bissell Hydro Clean Proheat Complete je vynikajúcím nástrojom na odstránenie špiny, alergénov a baktérií z vašej domácnosti. Ide o systém na suché i mokré vysávanie, čistič tvrdých podláh a hĺbkový čistič kobercov alebo čalúnenia. Svojím výkonom, pokročilou vodnou filtráciou a umývateľným Hepa filtrom sa postará o dokonalú sviežosť a čistotu vášho domova. Súčasťou zariadenia je bohaté príslušenstvo.

Bezchybný v každej situácii

Zariadenie je veľmi účinné pri suchom vysávaní. Môžete použiť turbo kefu alebo nadstavec na vysávanie viacerých povrchov. Súčasťou balenia je aj súprava malých ručných nadstavcov na suché čistenie napríklad pohoviek alebo rôznych škár. Nadstavce sú umiestnené v praktickom nosiči, ktorý jednoducho vložíte do priestoru vysávača k tomu určenému. Budete ich tak mať prí vysávaní vždy pri sebe. So špeciálnou koncovkou dokonca môžete odblokovať upchatý odpad.

Jednoduché prepnutie módov

Po jednoduchej výmene nadstavca bude odstránenie vyliatej limonády hračkou. Po nasadení podložky z mikrovlákna dôkladne umyje a usuší vaše kachličky, plávajúce podlahy a iné tvrdé povrchy. Medzi módmi vysávača jednoducho prepnete stlačením príslušného tlačidla. Ľahko navolíte vysoko účinné hĺbkové čistenie.

Efektívne hĺbkové čistenie

Vysávač disponuje zabudovaným ohrievačom na efektívnejšie čistenie. Vysávač ohreje čistiaci roztok, a potom dôkladne odstráni všetky nečistoty, alergény i peľ. Ručný nadstavec je určený na hĺbkové čistenie pohoviek, matracov, sedačiek v aute alebo plyšových hračiek. Všetko bude viditeľne čistejšie a veľmi svieže. Antibakteriálna ochrana Microban zabraňuje rastu baktérií a plesní v zariadení.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký výkon
  • Ideálny pre alergikov
  • Kompletné a účinné čistenie pre celú domácnosť
  • Suché i mokré vysávanie
  • Hĺbkové čistenie
  • Čistenie tvrdých podláh
  • Vodná filtrácia
  • Antibakteriálna ochrana
  • HEPA filter
  • Bohaté príslušenstvo

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Plast Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
8,5 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Plast Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
8,5 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Na mokro-suché čistenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Vodný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
2 000 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
14,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mňa by zaujímalo, či sa dá použiť aj na umývanie plávajúcej podlahy? Ďakujem za odpoveď.

Prosím o informaci 1. váha vysavače 2. je součástí vysavače odstupňování intenzity vysávání

Diskusia a poradňa k Bissell Hydroclean Proheat Complete
Príslušenstvo pre Bissell Hydroclean Proheat Complete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bissell HydroClean Proheat Complete. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bissell HydroClean Proheat Complete. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bissell HydroClean Proheat Complete. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bissell HydroClean Proheat Complete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií