Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BlackBerry Classic QWERTY White

Zobraziť katalóg
BlackBerry Classic QWERTY White
4,7 18 hodnotení
Mobilný telefón 3.46 "LTPS TFT 720x720, Procesor Qualcomm MSM8960 Dual core 1.5 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, MicroSD až 128 GB, Fotoaparát 8 Mpix LED blesk, GPS / GLONASS, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, Nano SIM, OS BlackBerry 10.3.1
Kód:  RB995a3e Produktové číslo:  10092976 Stránky výrobcu

BlackBerry Classic QWERTY White

Nevyhovujú vám smartphony s dotykovou obrazovkou? Kanadský výrobca komunikačných zariadení BlackBerry vyslyšal priania svojich zákazníkov a na trh prináša elegantný, výkonný a skvele vybavený telefón BlackBerry Classic.

S geniálnou QWERTY klávesnicou späť ku koreňom

Kúpou smartphonu BlackBerry Classic získate spoľahlivého partnera nielen pre váš biznis. Vďaka štyridsiatim klávesom a navigačným tlačidlám si dokážete vybaviť všetku korešpondenciu tak rýchlo, ako vám to prsty dovolia. Vo výbave nechýba ani obľúbený trackpad, s ktorým bude ovládanie prepracovaného operačného systému BlackBerry 10.3.1 hračkou.

Bezchybná výbava

Prístroj šliape ako švajčiarske hodinky. Poháňa ho dvojjadrový procesor s frekvenciou 1,5 GHz, podporený 2GB operačnou pamäťou. Na uloženie potrebných dát a dokumentov využijete 16GB internú pamäť, ktorú v prípade potreby ľahko rozšírite MicroSD kartou o veľkosti až 128 GB. Odladený operačný systém BlackBerry 10.3.1 obsahuje veľa aplikácií. Príkladom môže byť BlackBerry Hub - miesto, kde nájdete všetky dôležité konverzácie, e-maily, SMS či správy zo sociálnych sietí.

Stále v strehu

Buďte neustále k dispozícii. K internetu sa pripojíte pomocou WiFi modulu, ktorý podporuje štandardy 802.11 a / b / g / n. Vložte svoju SIM kartu a užívajte si rýchleho pripojenia na 3G / LTE sieti. Jednoducho tak odošlite fotografie zhotovené 8Mpix fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a LED bleskom. Pohodlne si vybavíte aj všetky rokovania, a to vďaka prednej 2Mpix kamere. Všetko dôležité uvidíte v ohromujúcich farbách na štvorcovom displeji s uhlopriečkou 3,46 "a rozlíšením 720 × 720 pixlov. Ten možno ovládať aj dotykovo, čím skvele dopĺňa vstavanú klávesnicu.

Výbava prístroja je vyšperkovaná technológiami NFC, Bluetooth 4.0 či navigačnými systémami GPS a GLONASS. Za zmienku stojí aj podsvietenie kláves či nakrúcanie Full HD vide. Pridajme k tomu, ešte batériu s kapacitou 2 515 mAh a s výdržou 22 hodín a môžete si byť istí, že s BlackBerry Classic nič nezmeškáte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, již dlouho mám velmi dobrou zkušenost s mobilním telefonem NOKIA E72 s QWERTZ klávesnicí. Je dnes na trhu mobil s dotykovým displayem a klávesnicí QWERTZ mimo značku Black Berry ? Děkuji za info. Roman

Diskusia a poradňa k BlackBerry Classic QWERTY White
Príslušenstvo pre BlackBerry Classic QWERTY White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BlackBerry Classic QWERTY White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackberry QWERTZ-Ringer-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackberry QWERTZ-Ringer-. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BlackBerry QWERTY Classic White.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií