Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BlackBerry Passport QWERTY Black

Zobraziť katalóg
BlackBerry Passport QWERTY Black
4,7 16 hodnotení
Mobilný telefón 4.5 "1440x1440, Procesor Qualcomm Snapdragon 801 Quad core 2.2 GHz, RAM 3GB, interná pamäť 32GB, MicroSD až 128GB, Fotoaparát 13 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 a / ac / b / g / n, Bluetooth 4.0 , NFC, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, OS BlackBerry 10
Kód:  RB992d1 Produktové číslo:  10089171 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BlackBerry Passport QWERTY Black

Špička medzi QWERTY smartphony


Najnovšia vlajková loď Passport QWERTY známej kanadskej spoločnosti BlackBerry, prináša oproti predchodcovi hranatejší dizajn a špičkovú výbavu. Do telefónu s hrúbkou 9,3 mm sa podarilo vtesnať skutočne veľa. Čelnú stranu prístroja zaberá 4,5 "dotykový displej so superjemným rozlíšením 1440x1440 a pohodlná QWERTY klávesnica so všetkými navigačnými prvkami. Veľmi mocná kombinácia umožňujúca nielen rýchle písanie, ale tiež aj dvojaké ovládanie - všetko je možné ovládať nielen klávesnicou, ale aj pomocou displeja - každý si tak zvolí to, čo mu najlepšie vyhovuje. Telefón je dodávaný s novým operačným systémom BlackBerry OS 10, ktorý sa pýši radom dôležitých inovácií vrátane nového personálneho asistenta.

Výkon, ktorý vás  neobmedzí


Na maximálnej úrovni zostala samozrejme podpora e-mailovej komunikácie, ktorú je možné využívať okrem bežného spôsobu aj prostredníctvom špeciálnych služieb operátorov. Vďaka štvorjadrovému procesoru Qualcomm Snapdragon 801 s frekvenciou 2,2 GHz, výkonnému grafickému čipu a veľkému množstvu operačnej pamäte, je všetko dokonale rýchle a plynulé. Vnútorná pamäť má kapacitu 32 GB. V prípade potreby ju možno rozšíriť pamäťovou kartou microSD. Telefón podporuje všetky bežné pracovné i multimediálne funkcie a podporuje aj technológiu NFS, ktorá umožní telefón premeniť napríklad, na peňaženku. Špičkové sú možnosti konektivity, kedy telefón ponúkne GPS, Wi-Fi, Bluetooth, microUSB či klasický 3,5 mm jack. Aj napriek skvelej funkčnej výbave sa telefón chváli výdržou zabezpečenou použitím Li-Ion akumulátora s kapacitou 3450 mAh.

Parametre a špecifikácia

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Uhlopriečka displeja
4,5" (11,43 cm) Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
4,5" (11,43 cm) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
2,2 GHz (2 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
BlackBerry 10 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den je možné si u Vás na prodejně vyzkoušet BlackBerry Passport QWERTY Black ? Jestli ano co mám udělat. Nechci to kupovat a pak za dva dny vracet s tim že mi to "nesedlo" a raději bych si to tedy předem ošahal. Děkuji Beneš Petr.

Dobrý den, kdy bude k dispozici v e-shopu? Předem děkuji za odpověd

Diskusia a poradňa k BlackBerry Passport QWERTY Black
Príslušenstvo pre BlackBerry Passport QWERTY Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BlackBerry Passport QWERTY Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackberry QWERTZ-Schwarz-Passport-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackberry QWERTZ-Schwarz-Passport-.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií