Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola Edge 50 Family

BlackBerry Priv Black

Zobraziť katalóg
BlackBerry Priv Black
3,9 9 hodnotení
Mobilný telefón – 5.4" IPS 2560 x 1440 Gorilla Glass 4, procesor Qualcomm 8992 Snapdragon 808 6 Core (2x 1,8 GHz a 4x 1,4 GHz), RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, microSDXC až 2 TB, Fotoaparát zadný 18 Mpx LED blesk + predný 2 Mpx, A-GPS, bluetooth 4.1, NFC, 3G/LTE, Micro USB, Nano SIM, batéria 3410 mAh, Android 5.1
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  RB997 Produktové číslo:  PRD-60029-025 Stránky výrobcu

BlackBerry Priv Black

BlackBerry Priv Black je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

vlastnosti telefónu

147 mm

vypnuté
PRIV - Predný pohľad

77,2 mm

vypnuté
PRIV - Pohľad zo strany

9,4 mm

Hmotnosť telefónu: 192 g

Uhlopriečka displeja

5,4"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 5.1.1.

Typ operačného systému

Výdrž baterie

24 h

Výdrž batérie

MicroSim

Nano-SIM

Typ SIM karty

Rozmery

147 × 77,2 × 9,4 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

32 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

18 MPx

Fotoaparát

Pripojenie

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

micro SD

Slot na pamäťové karty

Váha

192 g

Hmotnosť telefónu

Mobilný telefón BlackBerry PRIV je úplne novým prírastkom do rodiny osobných komunikátorov značky, ktorá sa vždy niesla v duchu vysokej produktivity a bezpečnosti. Ide o prvý smartfón BlackBerry, ktorý plne využíva nekonečné možnosti operačného systému Android, takže si budete môcť užívať vylepšené možnosti komunikácie s priateľmi, rozšírené bezpečnostné vrstvy a neustále narastajúce portfóliá miliónov aplikácií, ktoré vám uľahčia nielen každodennú komunikáciu, ale poskytnú aj dostatok zábavy pre chvíle odpočinku. Smartfón BlackBerry PRIV prichádza na scénu s unikátnym výsuvným displejom s hybridnou hardvérovou QWERTY klávesnicou.

Kľúčové vlastnosti telefónu BlackBerry PRIV

  • Prvý telefón BlackBerry využívajúci operačný systém Android
  • Jemný 5,4" displej s rozlíšením 2 560 × 1 440 pixelov pre ostré zobrazenie
  • Unikátny výsuvný displej s QWERTY klávesnicou
  • BlackBerry Hub zjednoduší prácu s emailmi, SMS a profilmi (FB, Twitter, LinkedIn)
  • 3 GB pamäte pre hladký chod všetkých aplikácií
  • Inteligentný organizér a milióny aplikácií z Google Play

Všetko na jednom mieste

Výrobca si pre používateľov prichystal hneď niekoľko šikovných aplikácií, s ktorými bude správa vášho telefónu zase o niečo ľahšia. Všetky vaše udalosti a správy teraz mať budete plne pod kontrolou a prehľadne usporiadané na jednom mieste vďaka BlackBerry Hub, ktorý zjednocuje SMS a e-mailové správy, ale napríklad aj posty na sociálnych sieťach či udalosti vo vašom kalendári. Všetko je navyše prehľadne zobrazené, takže okamžite budete oboznámení so všetkým, čo sa práve odohráva. Pozadu nezostali ani ďalšie špecializované aplikácie, ako je dokonale prepracovaný inteligentný kalendár s automatickou synchronizáciou a sledovaním udalostí ostatných používateľov, takže budete vždy vedieť, kde sa práve nachádzajú a či náhodou nemáte chuť zúčastniť sa tiež.

Nádherný displej a nekonečná výdrž

Zobrazovanie všetkých informácií a aplikacií se odohrává na nádhernom 5,4" zaoblenom displeji s odolným Corning Gorilla Glass 4. Rozlíšenie dosahuje hodnoty 2 560 × 1 440 pixelov, ktoré zaručia vysokú jemnosť 544 ppi, čo je až 4× viac ako u štandardnej HDTV. Podsvietenie je vyriešené formou pokročilého systému OLED, takže všetky zobrazované farby budú maximálne jasné a čierna bude skutočne čierna. To všetko pri nižšej spotrebe, než aká je bežná pri štandardných LED displejoch. Vďaka tomuto všetkému si budete môcť užiť dlhšiu výdrž akumulátora s kapacitou 3 410 mAh, takže aj pri plnom využití telefónu zvládne plniť vaše požiadavky aj celý deň. 

Vaše dáta budú v bezpečí

Či už pôjde o citlivé pracovné dokumenty, alebo vaše selfies, vaše cenné dáta budú vždy v bezpečí vďaka šifrovaniu. To sa odohráva rovnako v hardvérovej, ako aj v softvérovéj rovine. So systémom DTEK navyše budete vždy vedieť, kam tečú vaše dáta a taktiež vám systém navrhne efektívne úkony, ktoré je potrebné urobiť, aby bolo zabránené možnému úniku dát z vášho telefónu. Budete tak môcť komunikovať úplne bez obáv z možného zneužitia akýchkoľvek vašich osobných údajov. Poteší aj možnosť prenesenia z vašich starších mobilov BlackBerry, takže obrázky, videá, kontakty a všetky ďalšie údaje budete mať stále po ruke aj v tomto luxusnom najnovšom smartfóne. 

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,4" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2560 × 1440 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
18 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
2 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej, Vysúvací Hotovo!
Výška
147 mm Hotovo!
Šírka
77,2 mm Hotovo!
Hĺbka
9,4 mm Hotovo!
Hmotnosť
192 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
18 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
3 410 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
3 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
2 048 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
6 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,44 GHz (1 440 MHz) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.1 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych vědět, jaký je rozdíl mezi tímto telefonem a jeho variantou za 8000.

Dobrý den, jak je to se zápisem dat, resp. přesouvání aplikací na SD kartu? 3 GB interní paměti mi přijde pro telefon s takovouto cenovkou poměrně nedostačující, proto by mě zajímala osobní zkušenost s vyžitím s touto vnitřní pamětí. Dále se chci zeptat- bude v budoucnu k dispozici i jiná barevná varianta? Za případné odpovědi děkuji.

Dobrý den, chci se zeptat.,kupoval jsem u Vás Priv za 8300 Kč před cca 3 měsíci a Vy ho teď nabízíte za 9327 Kč a navíc použity... Proč?

Micro SDXC až 2Tb... Co to je za kravinu? Já tel. mám a max bere jen 128 Gb? Že by špatně napsané?

dobrý den zakoupila jsem si u vás bb priv a potřebovala bych ho opravit měla jsem ho 4 dny a stala se menší nehoda :-) ale nemohu najít žádný autorizovaný servis mužete mě prosím poradit děkuju

Dobrý den, zakoupili jsme si u vás před rokem a půl tento telefon a je potřeba vyměnit baterii, je možné si baterii pouze zakoupit a vyměnit sami nebo je potřeba telefon předat do servisu?

Dobrý den, Rád bych se zeptal, zda by byla možná výměna telefonu zakoupeného u vás, za jiný telefon, taktéž samozřejmě na vaší prodejně? Reklamoval jsem telefon Iphone 6s plus gold a byl mi vyměněn za nový kus. Měl bych zájem o Blackberry Priv. Byla by možná výměna telefon za telefon? Mnohokrát děkuji za odpověď

Mohu vymenit baterií, nebo je napevno?

Dobrý den, kdy se dostanete na tuhle cenu? Nebo si ho mám koupit tady v německu? Raději podpořím českého prodejce. Odkaz do neznáma

Dobrý den, je zachován systém HUB i při Android ?

12
Príslušenstvo pre BlackBerry Priv Black
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií