Alza pre firmy

Bling My Thing Milky Way Cotton Candy pre iPhone 7

Zobraziť katalóg
Bling My Thing Milky Way Cotton Candy pre iPhone 7
Ochranný kryt v štýlovom dizajne s kryštálmi Swarovski
Kód:  BMT001k2 Produktové číslo:  IP7-MW-CL-CCD
Bling My Thing Milky Way Cotton Candy pre iPhone 7 Predaj skončil

Bling My Thing Milky Way Cotton Candy pre iPhone 7

Zadný kryt Bling My Thing s kryštálikmi Swarovski je exkluzívnym módnym doplnkom pre váš iPhone. Kryštáliky sú poskladané do tvaru mliečnej dráhy a vytvárajú tak pôsobivý ornament, ktorý zaujme na prvý pohľad. Kryt je vyrobený z číreho polykarbonátu, ktorý je odolný proti poškriabaniu a nárazom. Ochráni tak chrbát a boky telefónu, padne presne na mieru a zároveň ponecháva voľný prístup k všetkým ovládacím prvkom a konektoru.

Kľúčové vlastnosti

  • Exkluzívny dizajn
  • Číry priesvitný kryt
  • Úprava proti poškriabaniu
  • Kryštály SWAROVSKI
  • Polykarbonát

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den AE, mam predreklamacni dotaz: je duvodem reklamace vypadle kaminky? Nemyslim po 23 mesicich, spise po mesici... Jak se k tomu bude stavit vas dodavatel/vyrobce (reakce reklamacniho technika na pobocce je mi jasna)? Diky za uvazenou odpoved

Diskusia a poradňa k Bling My Thing Milky Way Cotton Candy pre iPhone 7
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bling My Thing Milky Way Cotton Candy pro iPhone 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Case Schutzhülle Bling My Thing Milky Way Cotton Candy für iPhone 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Case Schutzhülle Bling My Thing Milky Way Cotton Candy für iPhone 7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bling My Thing Milky Way Cotton Candy iPhone 7.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií