PET AD homeoffice

Bling My Thing Warp Deluxe Silver pre Apple iPhone X

Zobraziť katalóg
Bling My Thing Warp Deluxe Silver pre Apple iPhone X
Ochranný kryt – s kryštálmi Swarovski, číry polykarbonát, individuálne vsadenie kryštálov zaisťuje ich perfektné držanie
Kód:  FIXap008 Produktové číslo:  IP8-WD-CL-CRY
Bling My Thing Warp Deluxe Silver pre Apple iPhone X Predaj skončil

Bling My Thing Warp Deluxe Silver pre Apple iPhone X

Zadný kryt pre iPhone X Bling My Thing Warp Deluxe Silver je luxusný doplnok, ktorý vás bude reprezentovať za každých okolností. Kryt je osadený kryštálmi Swarovski, ktoré tvoria zaujímavý 3D obrazec. Kryštály sú z dôvodu dobrého držania puzdra osadzované individuálne. Kryt pre iPhone je vyrobený z čistého polykarbonátu, ktorý váš telefón chráni pred poškriabaním a poškodením, ktoré by mohol spôsobiť pád. Vďaka navrhnutiu krytu pre konkrétny typ telefónu máte bezproblémový prístup ku všetkým ovládacím prvkom a Lightning konektoru. 

Hlavné prednosti Bling My Thing Warp Deluxe Silver

  • Veľmi luxusný vzhľad
  • Kryt osadený kryštálmi Swarovski
  • Čistý polykarbonát ochráni váš telefón
  • Zadný kryt navrhnutý špeciálne pre iPhone X

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bling My Thing Warp Deluxe Silver pro iPhone X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bling My Thing Warp Deluxe Silver für iPhone X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bling My Thing Warp Deluxe Silver für iPhone X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bling My Thing Warp Deluxe Silver védőtok Apple iPhone X.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií