AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Bodie-Tek BP70A

Zobraziť katalóg
Bodie-Tek BP70A
Tlakomer pre použitie s chytrými telefónmi (iOS, Android), veľký displej, 2 užívatelia, 60 záznamov, detekcia srdcovej arytmie, 4x AAA (nie je v balení)
Kód:  BEU090 Produktové číslo:  BT-BP70

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bodie-Tek BP70A

Chcete mať prehled o vašom zdravotnom stave a údaje o ňom vždy k dispozícii? Tlakomer Bodie-Tek je kompatibilná s chytrými telefónmi a vy tak môžete viesť štatistiky o svojom zdraví. Manžetu jednoducho pripevníte na paži, tá sa automaticky nafúkne a získané údaje sa zobrazia na ľahko čitateľnom displeji. Prístroj ukáže vaše výsledky aj na farebné stupnici a dokáže detekovať aj arytmiu srdca. Ľahko si uložíte až 60 meraní pre dve osoby. Tlakomer funguje buď na AAA batérie alebo na USB adaptér. 

kľúčové vlastnosti

  • meranie vášho pulzu a tlaku
  • automatické nafukovanie manžety
  • ľahko čitateľný displej
  • zobrazenie dátumu a času
  • uloženie až 60 meraní pre 2 osoby
  • prepojenie s chytrými telefónmi pomocou Bluetooth
  • na AAA batérie alebo na USB adaptér

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bodie-Tek BP70A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bodi-Tek BP70. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bodi-Tek BP70. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bodi-Tek BP70. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bodi-Tek BP70A.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií