Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BONE Bike Power Plus 5200 - Black

Zobraziť katalóg
BONE Bike Power Plus 5200 - Black
4,3 3 hodnotení
Držiak na mobil pre smartfóny 4-6", vrátane powerbanky 5 200 mAh
Kód:  BON103 Produktové číslo:  PB13011-522XBK

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BONE Bike Power Plus 5200 - Black

Skvelý dizajn a premyslené detaily - univerzálny držiak Bone so vstavanou PowerBank 5 200 mAh a LED osvetlením. Je vhodný na telefóny s displejom o veľkosti 4-6". Popri pohodlí príručného zdroja energie pre váš smartfón alebo tablet zaistí tiež spoľahlivé a bezpečné uchytenie telefónu na kormidlo akéhokoľvek bicykla, nákupný vozík či detský kočík. Ľahko s ním nastavíte telefón do polohy, ktorá umožní navigáciu či natáčanie akčných videí počas jazdy. Je perfektným spoločníkom do supermarketu na veľké nákupy, pretože s ním budete mať svoj nákupný zoznam neustále pred očami. Jednoduché uchytenie nezaberie viac než pár sekúnd a zvládne ho aj malé dieťa. Je vyrobený z mäkkého ekologického silikónu, takže dobre odoláva nečistotám a je veľmi ľahko umývateľný.

Ešte lepší, ako čakáte

  • Univerzálny držiak na bicykel pre telefóny s displejom o veľkosti 4-6" (10-15 cm)
  • Vstavaná PowerBank Bike Bone Power Plus 5 200 s LED osvetlením
  • Micro USB kábel je súčasťou balenia
  • Perfektne sa hodí na kormidlo bicyklov rôznych veľkostí alebo detský kočík
  • Spoľahlivé uchytenie telefónu, jednoduché prichytenie aj odstránenie
  • Vyrobené z poddajného ekologického silikónu, ktorý vydrží viac ako 1 500 použití
  • Jednoduchá údržba

Vstavaná PowerBank Bike Bone Power Plus 5200

Veľmi kvalitnú a výkonnú powerbanku s kapacitou 5 200 mAh využijete buď ako samostatný zdroj energie pre všetky tablety či inteligentné telefóny s operačnými systémami iOS alebo Android, alebo ako súčasť držiaku na telefón. Pri dlhších cestách na bicykli vám dodá istotu, že sa váš telefón nevybije uprostred pustatiny a nezostanete bez spojenia s okolitým svetom. Obsahuje lítiové batérie Samsung najvyššej kvality, ktoré podporujú súčasné nabíjanie aj vybíjanie pripojeného prístroja. Bezpečnosť vášho zariadenia zaručuje ochrana proti prebíjaniu, vybitiu aj prehriatiu obvodu. Stav powerbanky je možné kontrolovať jediným pohľadom vďaka 4 LED kontrolkám zobrazujúcim zvyšnú energiu a stav nabíjania. Pre maximálnu úsporu energie je možné využiť funkciu automatického režimu spánku. Integrované LED osvetlenie sa skvele hodí ako príručné svietidlo či svetlo na bicykel.

Ďalšie informácie

Rozmery držiaku (cm):
160×120×65

Konektor:
USB Micro-B, USB Type A

Kapacita batérie (mAh):
5 200

Vstupné napätie a prúd:
DC 5V/1A

Výstupné napätie a prúd:
DC 5V/1A

Doba nabíjania (h):
4 - 5

Počet dobíjacích cyklov:
500

Certifikácia:
BSMI, CE, FCC, RoHS

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Proč je prosím černá varianta o půlku dražší než červená?

Diskusia a poradňa k BONE Bike Power Plus 5200 - Black
Príslušenstvo pre BONE Bike Power Plus 5200 - Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BONE Bike Power Plus 5200 - Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BONE Bike Power Plus 5200 - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BONE Bike Power Plus 5200 - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BONE Bike Power Plus 5200 - fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií