Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Boogie Board 10.5 "LCD eWriter čierny

Zobraziť katalóg
Boogie Board 10.5 "LCD eWriter čierny
4,4 34 hodnotení
Digitálny zápisník pre kreslenie a písanie, reflexné LCD, stylus, utierka, 2x AAAA batérie
Kód:  BB002a Produktové číslo:  BBOr10.5Bl
Boogie Board 10.5 "LCD eWriter čierny Predaj skončil

Boogie Board 10.5 "LCD eWriter čierny

Novo vylepšený a väčší Boogie Board je jednoduchý čiernobiely tablet, ktorý nahradí váš poznámkový blok, papieriky na chladničke, štítky nalepené na monitor. Jedná sa o ideálne zariadenie na písanie poznámok, kreslenie alebo tvorbu náčrtkov či myšlienkových máp. Čiernobiely displej je skvele čitateľný aj na priamom slnku a ponúka dostatočný priestor pre všetky vyššie spomínané činnosti. Navyše je citlivý na tlak, takže nie je problém vytvoriť napr. rozlične hrubé čiary. Na displej je možné písať pomocou dodávaného stylusu (špeciálneho dotykového pera) či iného predmetu. Nie je však citlivý na dotyk ľudského prsta či zápästia, takže si na plochu displeja môžete počas kreslenia pokojne položiť ruku a nič sa nestane. Veľkou výhodou je  nízka hmotnosť, úplne zanedbateľná hrúbka a veľká odolnosť prístroja, takže ho je možné pokojne bez obáv požičať aj deťom. Novinkou toho modelu je držiak stylusu a tlačidlo HOLD pre zabránenie nechcenému prepisu.

Obsah displeja možno ľahko zmazať stlačením jedného tlačidla Začať znovu. Napájanie zabezpečuje dvojica AAAA batériou, ktorá by mala vydržať niekoľko rokov, pretože jediným momentom, kedy dochádza k odberu energie je mazanie displeja. K zariadeniu je možné dokúpiť i púzdro a praktické dosky pre pripevnenie na chladničku, kde môže Boogie Board poslúžiť pre zanechávanie odkazov ďalším členom domácnosti alebo napr. na spísanie nákupov. Jedná sa naozaj o všestranne univerzálne zariadenie, ktoré si svoj priestor pre využitie nájde u každého. Najmä u fanúšikov pekných vecí a moderných technológií. Zariadenie, sa ale určite hodí aj pre užívateľov, ktorí počítačom príliš neholdujú, pretože jeho obsluha je naozaj triviálna a spočíva v obsluhe dotykového pera a iba tlačidlá pre zmazanie či zamknutie obsahu displeja.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Čiernobiely reflexný displej s rozmermi 155 x 214 mm

Napájanie:
2x AAAA batéria (vymeniteľné)

Rozmery:
175 x 267 mm

Hmotnosť:
229 g

Dodávané príslušenstvo:
Stylus
Utierka z mikrovlákna na čistenie displeja
Dokumentácia a užívateľský manuál

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Boogie Board 10.5" LCD eWriter černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Boogie Board 10,5 "LCD eWriter schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Boogie Board 10,5 "LCD eWriter schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Boogie Board 10.5 "LCD eWriter fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií