Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Boogie Board New JOT 8.5" modrý

Zobraziť katalóg
Boogie Board New JOT 8.5" modrý
4,8 5 hodnotení
Digitálny zápisník na kreslenie a písanie,
Kód:  BB001h9c Produktové číslo:  J32220001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Boogie Board New JOT 8.5" modrý Predaj skončil

Boogie Board New JOT 8.5" modrý

Písanie rukou nie je prežitok, a to dokazuje aj tento digitálny zápisník Boogie Board JOT 8,5". Ak je vám sympatickejšie písať rukou namiesto ťukania do klávesnice, v tomto zápisníku iste nájdete zaľúbenie. Je len na vás, čo na tento moderný elektronický písací tablet napíšete. Môžete ho využiť ako poznámkový blok, kam si budete zapisovať svoje poznámky a plány, môžete na naň písať odkazy členom rodiny alebo kolegom v kancelárii alebo ho možete využiť pre zabavenie vašich ratolestí. Široké uplatnenie tak nájde ako v domácnosti, tak aj v kancelárii alebo v škole. 

Kľúčové vlastnosti

  • Boogie Board JOT 8,5" skvele poslúži na písanie poznámok a aj tvorenie myšlienkových máp
  • 8,5" displej ponúkne dostatok priestoru pre všetky vaše myšlienky
  • Text na displeji zostane tak dlho, kým ho stlačením horného tlačidla sami nevymažete
  • Displej je jasný a čitateľný aj na priamom slnku
  • Sľahkou, tenkou a odolnou konštrukciou môžete mať zápisník vždy pri sebe
  • Pomocou vstavaného magnetu možno zápisník pripevniť na chladničku alebo inú kovovú plochu
  • Vstavaná batéria sa vybíja iba pri mazaní napísaného textu
  • aplikácia Jot App pre ukladanie, úpravy a sdielanie poznámok

Zápisník pre 21. storočie

Ani v 21. storočí nevyšlo písanie rukou z módy. Či už si chcete niečo poznamenať, načrtnúť alebo vytvoriť myšlienkovú mapu, Boogie Board JOT 4.5" predstavuje jednoduché riešenie, ako to dosiahnuť bez zbytočných papierov, ktoré by ste stratili alebo museli vyhodiť. Displej zápisníka je jasný a dobre čitateľný na slnku a ponúka dostatok priestoru pre všetko, čo si budete chcieť poznamenať. K tomu je naviac citlivý na tlak, takže naň nakreslíte rôzne silné čiary. Všetky svoje myšlienky si zapíšete pomocou dodávaného stylusu. Akonáhle so zapisovaním skončíte, jednoducho umiestnite stylus do dolnej časti zápisníka. Displej nereaguje na dotyk ľudskou rukou, proto se nemusíte bát, že by ste si svoje poznámky zmazali alebo znehodnotili položením ruky na displej.  

Majte svoj zápisník vždy po ruke

Ľahký a tenký dizajn zabezpečí, že zápisník nikde nezaberie veľa miesta, preto ho so sebou môžete brať kamkoľvek, kde ho chcete mať. Aj cez tieto vlastnosti sa však môžete spoľahnúť na jeho odolnosť. Nemusíte sa tak báť požičať zápisník napríklad aj deťom. Na zadnej strane nájdete zabudovaný magnet, ktorý poslúži pre pripevnenie zápisníka napríklad na chladničku, kde môžete nechávať odkazy pre ostatných členov rodiny.

Ukladajte, upravujte, zdieľajte

O napájanie sa stará obyčajná baterka do hodiniek, ktorej energia sa odčerpáva iba v prípade, keď mažete napísaný obsah. Celkom batéria vydrží až 50 000 zmazaní. Ak nechcete o svoje poznámky prísť ani po zmazaní, stačí si do inteligentného zariadenia stiahnuť aplikáciu Jot App, vďaka ktorej si svoje myšlienky a poznámky môžete ukladať, neskôr ich upravovať a takisto zdieľať.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň Text na tablety sa ukladá v ňom aj viacero strán? Dá sa ten text uložiť do PC?Tá app Hot App sa inštaluje kam?ukladá sa text aj v tablete?Ďakujem za odpoveď.Vas zákazník.

Dobrý den, umí to export do vetorů?

Diskusia a poradňa k Boogie Board New JOT 8.5" modrý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Boogie Board New JOT 8.5" modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Boogie Board New JOT 8.5" Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Boogie Board New JOT 8.5" Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Új Boogie Board JOT 8,5 kék.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií